Γιατί αργεί η επιστροφή Φορτούνη - Αυτό είναι το πλάνο του Μαρτίνς - Απόφαση για Ολυμπιακό β'!

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

Γιατί αργεί η επιστροφή Φορτούνη - Αυτό είναι το πλάνο του Μαρτίνς - Απόφαση για Ολυμπιακό β'!

Γιατί αργεί η επιστροφή Φορτούνη - Αυτό είναι το πλάνο του Μαρτίνς - Απόφαση για Ολυμπιακό β'!
Το σχέδιο για τον Έλληνα άσο και ο όρος για τη δεύτερη ομάδα των Πειραιωτών. Τι συμβαίνει με τον Κώστα Φορτούνη, γιατί υπάρχει καθυστέρηση στην επιστροφή του από τον σοβαρό τραυματισμό και πότε θα είναι στο 100% για να μπει στην ενδεκάδα. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο μεγαλύτερος άτυχος της φετινής σεζόν στον Ολυμπιακό δεν είναι άλλος από τον Κώστα Φορτούνη. Ο 29χρονος προερχόμενος από μια πολύ καλή αγωνιστική σεζόν πέρσι, όπου μέτρησε 46 συμμετοχές, με 9 γκολ και 13 ασίστ, υπέστη ρήξη χιαστών στο αριστερό του γόνατο κατά τη διάρκεια του φιλικού με την Βόλφσμπεργκ με αποτέλεσμα να περάσει την πόρτα του χειρουργείου και να μένει εκτός για τουλάχιστον έξι μήνες. Αν σκεφτούμε ότι ο σοβαρός τραυματισμός έγινε στις 27 Ιουνίου, πολλοί θα περίμεναν να δουν άμεσα τον Έλληνα μέσο να μπαίνει σιγά σιγά στις υποχρεώσεις της ομάδας, όμως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

Οι άνθρωποι του ιατρικού τιμ των Πειραιωτών υπολογίζουν πως ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα είναι έτοιμος μετά το τέλος του Κόπα Άφρικα και συγκεκριμένα περίπου στα μέσα Φεβρουαρίου. Η συγκεκριμένη χρονική περίοδος δεν θα είναι όμως καλή για τον Φορτούνη, μιας και θα έχουν επιστρέψει από την διοργάνωση με τις εθνικές τους ομάδες τόσο ο Γκάρι Ροντρίγκες, όσο και οι υπόλοιποι Αφρικανοί ποδοσφαιριστές. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως η συγκεκριμένη στιγμή στο πρωτάθλημα είναι πολύ κρίσιμη, με τον Πέδρο Μαρτίνς να μην μπορεί να του δώσει χρόνο, μιας και θα είναι ανέτοιμος. Ο μόνος τρόπος να δούμε τον 29χρονο να μπαίνει σε αναμέτρηση φέτος είναι αν οι Ερυθρόλευκοι έχουν καθαρίσει με το πρωτάθλημα, όμως αυτό θα γίνει και πάλι με την μορφή της αλλαγής κατά τη διάρκεια αγώνων.

Παράλληλα ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών έχει μιλήσει με τον διεθνή μέσο, λέγοντάς του το σχέδιό του για την ένταξή του στην ομάδα. Αυτό δεν είναι άλλο από την συμμετοχή του Φορτούνη και σε αγώνες της δεύτερης ομάδας, με σκοπό να μπορέσει να βρει ρυθμό και να είναι πιο εύκολη η προσαρμογή τους στους Ερυθρόλευκους. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είναι θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο, με τους ανθρώπους της ΠΑΕ μη θέλοντας να ρισκάρουν κάποιο άλλο τραυματισμό, στους κακούς αγωνιστικούς χώρους της Super League 2, να αποφασίζουν οι συμμετοχές του Φορτούνη να γίνονται μόνο στα εντός έδρας παιχνίδια.

Μάλιστα όπως βγαίνει από του Ρέντη ο Έλληνας διεθνής δεν βιάζεται να επιστρέψει όπως έκανε στον πρώτο του τραυματισμό. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι έχει μεγαλώσει και ωριμάσει, με τον ίδιο να ξέρει πως για να φτάσει ξανά στο τοπ επίπεδο, κάτι που ίδιος επιθυμεί, πρέπει να κάνει υπομονή και να κάνει αργά και σταθερά βήματα. Το ίδιο κάνει και ο Πέδρο Μαρτίνς με τον παίκτη, μιας και γνωρίζει πολύ καλά την αξία του Φορτούνη και σίγουρα η απουσία έχει δημιουργήσει  προβλήματα στο δημιουργικό κομμάτι, όμως εξ αρχής ο Πορτογάλος είχε θέσει σαν στόχο την παρουσία του ποδοσφαιριστή στην προετοιμασία της επόμενης αγωνιστικής σεζόν.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate