Γι' αυτό δεν θα παίξει ο Μανωλάς την Τετάρτη - Πότε θα είναι έτοιμος

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

Γι' αυτό δεν θα παίξει ο Μανωλάς την Τετάρτη - Πότε θα είναι έτοιμος

Γι' αυτό δεν θα παίξει ο Μανωλάς την Τετάρτη - Πότε θα είναι έτοιμος
Ο Έλληνας αμυντικός έκανε έξτρα προπονήσεις τις ημέρες των εορτών, ωστόσο ακόμα χρειάζεται χρόνο για να παίξει με τα ερυθρόλευκα.   
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Η απουσία του Παπέ Αμπού Σισέ δεν σημαίνει πως ο Κώστας Μανωλάς θα μπει άμεσα στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, όπως τόνισε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
 
«Ο Μανωλάς από σήμερα θα μπει με την υπόλοιπη ομάδα και έτσι λογικά θα δούμε την Τετάρτη δίπλα στον Σωκράτη τον Μπα, στη θέση του Σισέ. Θέλει λίγο ακόμη χρόνο ο Μανωλάς για να φτάσει στο 100%», τόνισε και πρόσθεσε:

«Ο Ολυμπιακός πρέπει να μάθει να ζει με τις απουσίες των παικτών που είναι στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Ο Ονιεκούρου με βάση την εικόνα που είχε μέχρι τώρα δεν θα… λείψει πάντως, καλύτερα να παίξει ο Βρουσάι. Για τη θέση του Αγκιμπού δεν αποκλείεται να δούμε τον Μασούρα, καθώς σε πολλά ματς έχει φύγει από τα άκρα και κινείται πίσω από τον σέντερ φορ».

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate