Φεύγει ο Σολδάνο – Με ποια ομάδα μιλά ο Ολυμπιακός για τον Αργεντινό

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Φεύγει ο Σολδάνο – Με ποια ομάδα μιλά ο Ολυμπιακός για τον Αργεντινό

Φεύγει ο Σολδάνο – Με ποια ομάδα μιλά ο Ολυμπιακός για τον Αργεντινό
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδα της Αργεντινής για την παραχώρηση του Φράνκο Σολδάνο.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Στην Αργεντινή είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει ο Φράνκο Σολδάνο. Ο 27χρονος παίκτης αγωνίζεται ως δανεικός στην ισπανική Φουενλαμπράδα, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ταγιέρες για την παραχώρησή του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τιτίβισμα του Αργεντινού δημοσιογράφου της «Tycsports» , Σέζαρ Λουίς Μέρλο, η Ταγιέρες έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Σολδάνο, ενώ βρίσκεται σε συζητήσεις με την «ερυθρόλευκη» πλευρά, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για την απόκτησή του.

Στο πρώτο μισό της σεζόν, ο 27χρονος επιθετικός δεν κατάφερε να πείσει τους ανθρώπους της Φουενλαμπράδα.  Μέτρησε 16 συμμετοχές και ένα τέρμα στη Segunda Division, με τους Ισπανούς να μη στέκονται εμπόδιο σε μια ενδεχόμενη αποχώρηση.

Παράλληλα, στη χώρα της Λατινικής Αμερικής σημειώνουν, πως ο ισπανικός σύλλογος δεν έχει θέμα να διακοπεί ο δανεισμός και να αποχωρήσει για την Αργεντινή ο Σολδάνο.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate