Εξελίξεις με τα τεστ κορωνοϊού στον Ολυμπιακό – Οι αρνητικοί, ο Σωκράτης και οι 3 «μικροί»

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

Εξελίξεις με τα τεστ κορωνοϊού στον Ολυμπιακό – Οι αρνητικοί, ο Σωκράτης και οι 3 «μικροί»

Εξελίξεις με τα τεστ κορωνοϊού στον Ολυμπιακό – Οι αρνητικοί, ο Σωκράτης και οι 3 «μικροί»
Θετικά νέα στον Ολυμπιακό, με τον Μαρτίνς να βλέπει τρεις παίκτες να τίθενται στη διάθεσή του ενόψει ντέρμπι. Τι γίνεται με τον Σωκράτη και ποιοι «μικροί» έμειναν στους... μεγάλους.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ευχάριστα ήταν τα νέα που προέκυψαν για τον Πέδρο Μαρτίνς από τον τελευταίο έλεγχο για κορωνοϊό που έλαβε χώρα στον Ολυμπιακό. Από τα τεστ του ποδοσφαιρικού τμήματος δεν προέκυψαν νέα κρούσματα, αντίθετα τρεις παίκτες μπήκαν στις προπονήσεις, καθώς βγήκαν αρνητικοί.

Με βάση τα τωρινά δεδομένα, αυτό σημαίνει ότι οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται κανονικά σε διαδικασία προετοιμασίας για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο η ανησυχία και η μεγάλη προσοχή δεν σταματάει. Εξάλλου, υπάρχουν ακόμη πολλοί ποδοσφαιριστές που νοσούν και για τους οποίους τηρείται αυστηρά το πρωτόκολλο. Καθώς στον Πειραιά δεν θέλουν να ζήσουν ξανά ό,τι συνέβη το καλοκαίρι.

Ο Ολυμπιακός βιώνει για δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν το χτύπημα του κορωνοϊού. Το καλοκαίρι οι Ερυθρόλευκοι είχαν πάνω από 15 μέλη τους θετικά στον ιό, ποδοσφαιριστές και στελέχη τους ταλαιπωρήθηκαν αφάνταστα, κάποιοι, όπως ο Εμβιλά, σε σημείο να επηρεαστεί σε πολύ μεγάλο βαθμό το σώμα τους και κατά συνέπεια η απόδοσή τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εν πολλοίς, οι Ερυθρόλευκοι πλήρωσαν αυτό το καλοκαιρινό τσουνάμι κρουσμάτων με έναν οδυνηρό και οικονομικά σκληρό αποκλεισμό από τους ομίλους του Champions League, στα διπλά παιχνίδια με τη Λουντογκόρετς.

Σε αυτό το σημείο έχει σημασία να αναφέρουμε ότι ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει να μάθει νεότερα και για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Ο Ελληνας κεντρικός αμυντικός ακόμη πονάει στη γάμπα και η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, είναι αμφίβολη. Με το δίδυμο των Μανωλά, Μπα να κερδίζει πόντους για τη Λεωφόρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι επιστροφές παικτών από τον κορωνϊό, έκαναν τον Μαρτίνς να αφήσει τους Αλγκασίμ Μπα και Νεμάνια Νίκολιτς να γυρίσουν στη Β ομάδα, για να βοηθήσουν την ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Θεσπρωτό, ωστόσο ο Πορτογάλος κράτησε στην πρώτη ομάδα τους Πέτρο Μπαγκαλιάνη, Φώτη Κίτσο και Παύλο Μαυρουδή, καθώς οι απουσίες δυσκολεύουν ακόμη και τις προπονήσεις.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Ρίξε μια ματιά!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate