Νέες εξελίξεις με Σεμέδο!

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

Νέες εξελίξεις με Σεμέδο!

Νέες εξελίξεις με Σεμέδο!
Εξελίξεις στην υπόθεση του Ρούμπεν Σεμέδο, με την Πόρτο να ετοιμάζεται να καταθέσει νέα πρόταση.Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ρούμπεν Σεμέδο παραμένει στην κορυφή της λίστας της Πόρτο, με την ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο να επιθυμεί διακαώς την απόκτησή του.

Όπως αναφέρουν τα Μέσα στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου, οι «δράκοι» παραμένουν το φαβορί για να εντάξουν στο δυναμικό τους τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού. Παράλληλα, οι Πορτογάλοι τονίζουν πως σύντομα αναμένεται νέα πρόταση προς την πλευρά της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς για τον 27χρονο παίκτη.

Σύμμαχος της Πόρτο αποτελεί και ο παίκτης, με τον Σεμέδο να θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Πορτογαλία. Μάλιστα, οι Πορτογάλοι είχαν αποκαλύψει και… πόρτα του αμυντικού του Ολυμπιακού στην Μπορντό.

Μπορεί ο Σεμέδο να αποτελεί προτεραιότητα για τους «δράκους», ωστόσο Σέρτζιο Κονσεϊσάο έχει στο νου του και άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών. Ο Κάρλος Σαλσέδο είναι ένας παίκτης που κατέχει περίοπτη θέση στη λίστα των Πορτογάλων.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Ρίξε μια ματιά!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate