«Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Τοντ Κάντγουελ»

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

«Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Τοντ Κάντγουελ»

«Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Τοντ Κάντγουελ»
Δημοσίευμα στην Αγγλία υποστηρίζει ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Τοντ Κάντγουελ της Νόριτς, που θέλει επίσης ως δανεικό η Μπόρνμουθ. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Τοντ Κάντγουελ της Νόριτς αποκαλύπτει ο βρετανικός Τύπος, όπως μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, δημοσιογράφος της έγκυρης εφημερίδας «Telegraph» υποστηρίζει ότι οι Πειραιώτες εξετάζουν την περίπτωση του Άγγλου χαφ, ο οποίος απασχολεί και την Μπόρνμουθ που τον θέλει ως δανεικό.

Συγκεκριμένα, ο Τζον Πέρσι έγραψε στο Twitter: «Η Μπόρνμουθ είναι σε διαπραγματεύσεις με την Νόριτς για τον Τοντ Κάντγουελ. Υπάρχει ενδιαφέρον και από τον Ολυμπιακό. Ο Κάντγουελ ήταν στόχος και της Νιούκαστλ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και αναμένεται να φύγει πριν από τη λήξη της σχετικής προθεσμίας».
 
Τη φετινή σεζόν ο 23χρονος μέσος έχει 10 συμμετοχές στην ομάδα του Γιαννούλη και του Τζόλη, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στη Φορτούνα Σιτάρντ.
 
Δείτε παρακάτω το tweet:
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate