Δυσαρέσκεια και προβληματισμός για τον Σεμέδο

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

Δυσαρέσκεια και προβληματισμός για τον Σεμέδο

Δυσαρέσκεια και προβληματισμός για τον Σεμέδο
Ο Πορτογάλος παραμένει στη ζώνη του… ανεξήγητου. Και σπαταλά κάθε ευκαιρία εναρμόνισης.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Οι ποδοσφαιρικές προδιαγραφές του αδιαμφισβήτητες. Φτιαγμένος από το «καλούπι» εκείνων των αμυντικών που θα έπρεπε στα 27 του να αγωνίζεται σε κάποιο από τα 10-15 μεγάλα club της Ευρώπης. Που θα μπορούσε να είναι σημείο αναφοράς.

Κάποιος που υπό άλλες συνθήκες θα βρίσκονταν στα μέρη μας –αν τέλος πάντων βρίσκονταν- μια στο τόσο, αποκλειστικά για διακοπές όπως διάφοροι σπουδαίοι συνάδερφοι του.

Πραγματικά δεν του λείπει κάτι μέσα στο γήπεδο. Επιμένει όμως να βάζει τους πάντες σε πειρασμό να σκέφτονται πως του λείπουν αρκετά έξω από αυτό. Και αυτή η εξίσωση έχει συνέπειες, μιας και για τον ποδοσφαιριστή Ρούμπεν Σεμέδο τους τελευταίους 4-5 μήνες μπορεί να γίνει κουβέντα μόνο για τη συμμετοχή του στο ματς κυπέλλου Λεβαδειακός-Ολυμπιακός.

Στη μοναδική ήττα των Ερυθρόλευκων φέτος σε εγχώρια διοργάνωση. Στο μοναδικό ματς εντός των συνόρων που ο πρωταθλητής δέχτηκε 3 γκολ!

Αυτός ο παίκτης, που θα μπορούσε εύκολα σήμερα η τιμή του στο «χρηματιστήριο» να ξεπερνά τα 30-40 εκατ ευρώ, δεν μπορεί να βρει θέση ούτε στο rotation του ελληνικού κυπέλλου!

Για την ακρίβεια οι συμμετοχές του στη σεζόν είναι ακριβώς 5. Όσες και την περίοδο 2017-18 με τη Βιγιαρεάλ αμέσως μετά την μεταγραφή των 14 εκατ ευρώ στην Ισπανία. Τότε ήταν μια παράξενη ιστορία «απαγωγής» που τον έφερε –αρχικά- αντιμέτωπο με κατηγορίες που αφορούσαν σε ποινές ως και 15 χρόνια φυλάκισης.

Του δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία. Και κάπως έτσι βρέθηκε στον Ολυμπιακό, από τον οποίο μοιάζει έτοιμος να εξαντλήσει και την «επόμενη» με βάση όσα ήρθαν στην επιφάνεια από τη σημερινή επικαιρότητα.

Οι Ερυθρόλευκοι του άπλωσαν το χέρι μετά τη γνωστή υπόθεση του Σεπτέμβρη. Ο Πέδρο Μαρτίνς εδώ και εβδομάδες τον έχει επαναφέρει στο πρόγραμμα προπονήσεων και περιμένει από αυτόν κάτι «ποδοσφαιρικό» για να τον εμφανίσει και στο rotation.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο όμως επιμένει να βρίσκεται στο προσκήνιο αποκλειστικά για λόγους μη-ποδοσφαιρικούς. Και αυτό προφανώς πιέζει την κατάσταση αφόρητα.

Δεν χρειάζεται κάποιος να διαθέτει μαντικές ικανότητες, ούτε ιδιαίτερο χάρισμα στο ρεπορτάζ για να αντιληφθεί πως για τον Πορτογάλο οι λέξεις «προβληματισμός» και «δυσαρέσκεια» είναι εκείνες που περιγράφουν τη σχέση του με το μεγάλο λιμάνι. Σταγόνες σε ένα ποτήρι που μοιάζει αναπόφευκτο ότι θα ξεχειλίσει.

Ο 27χρονος δεν ξεκαθαρίζει αν «δεν θέλει» ή αν απλώς «δεν μπορεί» να εναρμονιστεί ξανά. Φωνάζει όμως πως «δεν». Και αυτός είναι ο ελέφαντας στο δωμάτιο…

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate