Σταματέλος: «Γίνεται πιο βαρύ το πρόγραμμα του Ολυμπιακού μετά την αναβολή στο Κύπελλο»

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Σταματέλος: «Γίνεται πιο βαρύ το πρόγραμμα του Ολυμπιακού μετά την αναβολή στο Κύπελλο»

Σταματέλος: «Γίνεται πιο βαρύ το πρόγραμμα του Ολυμπιακού μετά την αναβολή στο Κύπελλο»
Ακούστε όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Νίκος Σταματέλος. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, σε αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό επίπεδο, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Στον Ολυμπιακό περιμένουν να επιστρέψουν οι παίκτες από το Κόπα Άφρικα, σήμερα-αύριο, και πότε θα τους υπολογίζει ο Μαρτίνς. Να τους δει σε τι κατάσταση θα είναι», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας. 
 
«Έχει συνεχόμενους αγώνες, έχει το ντέρμπι την Κυριακή και μετά την Τετάρτη. Είναι βεβαρημένο το πρόγραμμα και θα γίνει ακόμα πιο δύσκολο, αφού ο Ολυμπιακός έχει και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Δεν ξέρω πού θα βρουν ημερομηνίες για το παιχνίδι με τον Αστέρα, τη ρεβάνς με τον Παναιτωλικό. Έρχονται περισσότεροι συνεχείς αγώνες», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία και τους παίκτες που υπολογίζει από το Κόπα Άφρικα: «Ξεκινάει η προετοιμασία για ΠΑΟΚ. Περιμένει Αγκιμπού, αλλά πρέπει να γυρίσει ο παίκτης και να διαπιστώσει σε τι κατάσταση θα είναι. Ονιεκούρου, Γκάρι Ροντρίγκες, Αγκιμπού επιστρέφουν, ενώ συνεχίζουν Κούντε (Καμερούν) και Σισέ (Σενεγάλη) στο Κόπα Άφρικα. Γύρισε ο Μπουχαλάκης και θέτει υποψηφιότητα για ΠΑΟΚ. Χθες μπήκε στην προπόνηση. Θα δει τις επόμενες μέρες ο Μαρτίνς πώς είναι ο παίκτης. Καλό σημάδι ότι προπονήθηκε ο Μπουχαλάκης».
 
Ακούστε παρακάτω τι ανεφερε:
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate