Ενισχύεται η Αταλάντα ενόψει Ολυμπιακού - Αντικαταστάτης του Ίλισιτς

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Ενισχύεται η Αταλάντα ενόψει Ολυμπιακού - Αντικαταστάτης του Ίλισιτς

Ενισχύεται η Αταλάντα ενόψει Ολυμπιακού - Αντικαταστάτης του Ίλισιτς
Η Αταλάντα ενισχύθηκε με την απόκτηση του Ζερεμί Μπογκά, ενόψει των αγώνων μπαράζ με τον Ολυμπιακό για τη φάση των «16» του Europa League.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Τον προσωρινό αντικαταστάτη του Γιόζιπ Ίλισιτς βρήκε η Αταλάντα, λίγες εβδομάδες πριν τους διπλούς αγώνες με τον Ολυμπιακό για τους «16» του Europa League.

Πρόκειται για τον Ιβοριανό μεσοεπιθετικό Ζερεμί Μπογκά, ο οποίος ανακοινώθηκε σήμερα (24/1) από την ομάδα του Μπέργκαμο.

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού τα βρήκε σε όλα με την Σασουόλο για τον δανεισμό του 25χρονου παίκτη μέχρι το τέλος της σεζόν, με την Αταλάντα να αναμένεται να τον δηλώσει στην ευρωπαϊκή λίστα για τις αναμετρήσεις με τους «ερυθρόλευκους».

Αναφορικά με την περίπτωση του Ίλισιτς, ο Σλοβένος επιθετικός, ο οποίος απουσίασε από τα παιχνίδια της ομάδας του με την Ίντερ και την Βενέτσια, δίνει εκ νέου μάχη με το τέρας της κατάθλιψης και θα μείνει εκτός επ’ αόριστον.

Δείτε παρακάτω το tweet:

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate