Απόλλων-Ολυμπιακός 0-0: Η κριτική των παικτών του Μαρτίνς

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022

Απόλλων-Ολυμπιακός 0-0: Η κριτική των παικτών του Μαρτίνς

Απόλλων-Ολυμπιακός 0-0: Η κριτική των παικτών του Μαρτίνς

Ελάχιστοι παίκτες του Ολυμπιακού στάθηκαν συνεπείς στο πρώτο ματς της χρονιάς και δικαίως έχασαν τους βαθμούς στη Ριζούπολη απέναντι στον ηρωικό Απόλλωνα. Η κριτική.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Σε κακή κατάσταση παρουσιάστηκε ο Ολυμπιακός στη Ριζούπολη έχοντας απουσίες, αλλά όχι τόσες όσες ο Απόλλων που με ήρωα τον Βέρχουλστ πήρε το 0-0. Ελάχιστοι παίκτες του Ολυμπιακού στάθηκαν στο ύψος τους και έτσι έφεραν το τρίτο 0-0 στη σεζόν.

Η κριτική των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς

ΒΑΤΣΛΙΚ: Δεν είχε ιδιαίτερη δουλειά και δεν χρειάστηκε να επέμβει παρά μόνο σε ένα φάουλ του Γιακιμόφσκι.

ΚΑΡΜΠΟΒΝΙΚ: Είχε διάθεση και τρεξίματα, αλλά όχι επιθετική ουσία. Κάποιες καλές στιγμές του μπορεί να κρατήσει, αλλά χρειάζεται πολλά παραπάνω.

ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ: Ακόμη μία καλή εμφάνιση από τον Μολδαβό με πολλές δυνάμεις και προσφορά. Δίχως και αυτός να μπορέσει να δημιουργήσει επιθετικά κάποια μεγάλη φάση με σέντρες από την πλευρά του.

ΜΠΑ: Ήταν αποτελεσματικός και ψύχραιμος στο παιχνίδι του, αλλά έπαιξε με τη φωτιά στη φάση του 77' όταν παραλίγο να κάνει πέναλτι στον Γιαννιώτα.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Μπορεί να πει κανείς ότι ήταν ο καλύτερος. Κι αυτό λέει πολλά. Μέχρι και στη δημιουργία βοήθησε στο πρώτο μέρος, με έξοχη σέντρα που δεν αξιοποιήθηκε.

ΕΜΒΙΛΑ: Ανασταλτικά έκανε τη δουλειά του, είχε αρκετά κοψίματα, αλλά δε συμμετείχε όσο άλλες φορές στο δημιουργικό κομμάτι.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Πήρε πολύ την μπάλα, είχε καλές στιγμές, αλλά όσο περνούσε η ώρα έκανε λάθη. Θα μπορούσε να είχε δώσει τη λύση με την ευκαιρία του στο πρώτο μέρος.

ΚΑΜΑΡΑ: Μπήκε καλά στο παιχνίδι κινούμενος από αριστερά, όμως μετά τη χαμένη ευκαιρία του στο 12’ και μια-δυο κλοτσιές που δέχτηκε άρχισε να ρίχνει ρυθμό. Δεν μπόρεσε να περάσει μπαλιές και ο Μαρτίνς τον άλλαξε στο ημίχρονο για να παίξει πιο επιθετικά.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Ήταν από τους πιο δραστήριους και με συμμετοχή στις επιθέσεις, δεν έκανε κάτι σούπερ, αλλά ίσως έπρεπε να μείνει περισσότερο.

ΒΡΟΥΣΑΪ: Είχε τελικές προσπάθειες, νικήθηκε από τον αντίπαλο γκολκίπερ, θα μπορούσε και θα έπρεπε να δώσει περισσότερα παίζοντας βασικός.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Από τα χειρότερα παιχνίδια του στον Ολυμπιακό, έκανε πολλές λάθος επαφές, δεν βρέθηκε σε πολλές φάσεις και όταν συνέβη έχασε την ευκαιρία της χρονιάς.

ΤΙΚΙΝΙΟ: Έδωσε άλλη δυναμική επιθετικά όταν μπήκε, ωστόσο δεν είχε διάρκεια και ούτε αυτός βοήθησε όσο θα έπρεπε.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Έδωσε την μπαλιά πάρε-βάλε στον Ελ Αραμπί, έκανε το γνωστό παιχνίδι του όταν μπήκε στο γήπεδο, αλλά δεν βρήκε χώρους για περισσότερες τελικές πάσες ενώ μαρκαρίστηκε και σωστά.

ΛΟΒΕΡΑ: Πήρε κάποιες μπάλες για να δημιουργήσει στο λίγο που έπαιξε, αλλά δεν κατάφερε κάτι.

ΜΑΝΩΛΑΣ: Είχε τη διάθεση να προσφέρει στα λίγα λεπτά που έπαιξε και έκανε τελική προσπάθεια στο τέλος, έστω και βιαστική.

ΣΟΥΡΛΗΣ: Άλλαξε τον Μπουχαλάκη στις καθυστερήσεις.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate