Η αντίδραση του Ολυμπιακού, το πρόστιμο-μαμούθ, η συζήτηση και οι αλλαγές του Μαρτίνς

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Η αντίδραση του Ολυμπιακού, το πρόστιμο-μαμούθ, η συζήτηση και οι αλλαγές του Μαρτίνς

Η αντίδραση του Ολυμπιακού, το πρόστιμο-μαμούθ, η συζήτηση και οι αλλαγές του Μαρτίνς
Ο Ολυμπιακός δεν μένει άπραγος, μερίμνησε να πάρει μέτρα από την... Πρωτοχρονιά, αλλά πλέον είναι ευθύνη Μαρτίνς και παικτών να το γυρίσουν.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ σοβαρός οργανισμός. Μια πολύ μεγάλη και «δύσκολη» ομάδα. Μια ομάδα που φροντίζει σε καθημερινή βάση να έχει πλήρη επίγνωση του τι συμβαίνει στα «περιουσιακά της στοιχεία». Για αυτόν τον λόγο όσοι ποδοσφαιριστές περνούν από τον Πειραιά, έχουν να λένε για το γεγονός ότι τους παρέχονται τα πάντα. Ότι ο σύλλογος είναι διαρκώς δίπλα σε όλες τις ανάγκες και τα προβλήματα και τα λύνει. Ώστε το μυαλό όλων να βρίσκεται σε ένα πράγμα: Στο ποδόσφαιρο. Το καλό ποδόσφαιρο. Τις νίκες. Τους τίτλους.

Το βράδυ της Τετάρτης το μυαλό, τόσο του Μαρτίνς όσο και των ποδοσφαιριστών δεν ήταν στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Αυτό το 0-0 της Ριζούπολης ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν μπορούσε να περάσει έτσι. Δεν είναι τόσο η μείωση της διαφοράς στο 9 βαθμούς από τη 2η ΑΕΚ. Είναι η εικόνα που έδειξε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι. Και η γενικότερη ανετοιμότητα των Πειραιωτών να μπουν δυναμικά στο δεύτερο και πιο κρίσιμο μισό της χρονιάς.

Ο Μαρτίνς έκανε το χατίρι στους παίκτες του. Τους έδωσε 6 ημέρες άδεια. Κέρδισαν αυτό το «δώρο» με την πρόκριση επί του Λεβαδειακού. Διάστημα απολύτως λογικό, βάσει της επιβάρυνσης της ομάδας και φέτος. Αλλά όπως αποδείχθηκε, μεγάλο. Καθώς κάποιοι χαλάρωσαν υπέρ το δέον. Ή… μπερδεύτηκαν, θεωρώντας, είτε ότι βρίσκονται ακόμη σε διακοπές είτε ότι το πρωτάθλημα έχει «τελειώσει». Ενώ τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής, με τον covid, αλλά και τους τραυματισμούς, φαίνεται ότι μπέρδεψαν και τον Μαρτίνς.

Το μήνυμα η διοίκηση το είχε στείλει σε όλους πριν την αλλαγή του χρόνου. Είχε ενημερώσει επίσημα πως όποιος έβγαινε για ρεβεγιόν εκτός σπιτιού ή συνωστιζόταν κάπου για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ή δεν ακολουθούσε τις οδηγίες διοίκησης, προπονητών, γιατρών θα είχε βαριές ποινές. Με την επίσημη ενημέρωση στους παίκτες να κάνει λόγο για πρόστιμα-μαμούθ από 50.000 έως 200.000 ευρώ, για όποιον έβγαινε έξω να διασκεδάσει ή δεν τηρούσε τον εσωτερικό κανονισμό, αλλά και τις οδηγίες για τον κορωνοϊό.

Η επομένη του αγώνα με την Ελαφρά Ταξιαρχία επιβεβαίωσε ότι ο Ολυμπιακός αντιδρά. Και μάλιστα άμεσα. Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε συζήτηση στο Ρέντη με ποδοσφαιριστές. Εκανε την αυτοκριτική του, αλλά παράλληλα έψεξε τους παίκτες για τον τρόπο που αγωνίστηκαν και τη νοοτροπία που έδειξαν. Αλλά παράλληλα υπήρχαν και συζητήσεις με τους Καρεμπέ, Τοροσίδη και Μοντέστο. Καθώς πλέον είναι απαραίτητο να αλλάξουν πράγματα. Να αλλάξει νοοτροπία. Και να γίνουν κινήσεις που θα αλλάξουν άμεσα την εικόνα. Διότι το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, είναι δυο κρίσιμα και σημαντικά παιχνίδια. Για όλη τη σεζόν.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Ρίξε μια ματιά!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate