Ανατροπή! Ούτε Αγκιμπού ούτε Σισέ - Αυτός φέρνει πρόταση!

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022

Ανατροπή! Ούτε Αγκιμπού ούτε Σισέ - Αυτός φέρνει πρόταση!

Ανατροπή! Ούτε Αγκιμπού ούτε Σισέ - Αυτός φέρνει πρόταση!
Πώς κατάφερε να γυρίσει τούμπα την κατάσταση μέσα σε λίγους μήνες, η αρνητική κριτική και η εντυπωσιακή βελτίωσή του και οι ομάδες που τον παρακολουθούν μετά τις εμφανίσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη.   
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Τις τελευταίες μέρες έχει φουντώσει πολύ η φημολογία σχετικά με το μέλλον του Αγκιμπού Καμαρά.

Λογικό είναι. Ο μικρός κάνει... μπαμ από τα πρώτα λεπτά που ο Πέδρο Μαρτίνς του έδωσε την ευκαιρία. Δεν είναι ψέμα ότι η αρχική σκέψη ήταν να δοκιμαστεί για ένα διάστημα στη β' ομάδα ώστε να δουν τι... ψάρια πιάνει. Όμως ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού έδειξε να τρελαίνεται για τον Αγκιμπού περισσότερο ακόμα και από τον ίδιο τον Φρανσουά Μοντέστο που φέρεται να τον ανακάλυψε.

Κυριολεκτικά στην πρώτη προπόνηση στο Ρέντη ο Μαρτίνς έπαθε... πλάκα με τον μικρό που «εκλάπη» από τη Λιλ. «Θέλω να τον κρατήσω στην πρώτη ομάδα, είναι... βόμβα», είπε ο 51χρονος τεχνικός στον Μοντέστο και τη διοίκηση και είναι λογικό να αισθάνεται πολύ δικαιωμένος που πίστεψε και στήριξε τον πιτσιρικά.

Πέρα από τον Αγκιμπού ωστόσο ο Μαρτίνς έχει κάθε λόγο να αισθάνεται δικαιωμένος και περήφανος για μια άλλη επιλογή του. Κι αυτή ήταν 100% δική του και επίμονη μάλιστα. Ο λόγος για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Ο Μολδαβός έχει καταφέρει μέσα σε έναν πολύ δύσκολο χρόνο, έναν χρόνο γεμάτο αμφισβήτηση, να γυρίσει... τούμπα τις απόψεις που είχε η πλειοψηφία για 'κείνον. Άμπαλο και χαμηλοτάβανο τον χαρακτήριζαν που «κανονικά δεν έπρεπε να περνάει ούτε έξω από το Ρέντη», συμπλήρωναν με στόμφο.

Αποδείχθηκε πολύ μάγκας και ανθεκτικός πνευματικά, πέρα από σωματικά, ο ποδοσφαιριστής με συνέπεια πλέον όλοι να μη θεωρούν ότι έχει πρόβλημα η ομάδα στο αριστερό άκρο της άμυνας όπως έλεγαν ως το καλοκαίρι.

Και ξέρετε τι ισχύει πια; Οι μισοί και βάλε ξένοι σκάουτ που παρακολουθούν τα ματς του Ολυμπιακού, πέρα από τον Αγκιμπού, το όνομα του Ρέαμπτσιουκ σημειώνουν. Αυτός είναι ο παίκτης που τραβάει την προσοχή. Και αυτός, εκτιμούν άνθρωποι που ξέρουν, θα φέρει πολύ σύντομα και πολύ καλή μάλιστα (τηρουμένων των αναλογιών) πρόταση από ξένη ομάδα. Ήδη έχουν γίνει κάποιες πρώτες νύξεις προς τον ατζέντη του, τον Ντέκο...

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate