Κάποιοι «κόπηκαν» στο Αγρίνιο και κάποιοι άρπαξαν την ευκαιρία

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

Κάποιοι «κόπηκαν» στο Αγρίνιο και κάποιοι άρπαξαν την ευκαιρία

Κάποιοι «κόπηκαν» στο Αγρίνιο και κάποιοι άρπαξαν την ευκαιρία

Τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη για τον Ολυμπιακό που πλέον δεν έχει αυτοπεποίθηση, αλλά από στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό κάποιοι πέταξαν την ευκαιρία και κάποιοι την άρπαξαν.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Δεν είναι και το πιο σύνηθες για τον Ολυμπιακό να μην νικάει σε τρία συνεχόμενα και μάλιστα σε αυτά να σκοράρει μία φορά. Οι Πειραιώτες μετά τα δύο 0-0 με Απόλλωνα και Παναθηναϊκό ηττήθηκαν στο Αγρίνιο από τον εξαιρετικό Παναιτωλικό. Πολλά μπορεί να πει κανείς για το παιχνίδι με την ομάδα του Αναστασίου, αλλά από την άλλη όποιος παρακολουθεί τον Ολυμπιακό από την αρχή της σεζόν δεν εκπλήσσεται από την εικόνα του.

Ναι, το τελευταίο διάστημα δεν είναι καθόλου καλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως και από το ξεκίνημα της σεζόν ήταν στα καλύτερα του. Δεν τον θυμόμαστε, άλλωστε να είναι δημιουργικός, να έχει συνδυασμούς και παίκτες που να ξέρουν τι να κάνουν στο γήπεδο. Απλά το τελευταίο διάστημα η ομάδα του Πειραιά φαίνεται να μην έχει αυτοπεποίθηση και ψυχολογία και αυτό είναι αποτέλεσμα των κακών εμφανίσεων, της κούρασης και των συνεχόμενων αποτυχημένων αποτελεσμάτων.

Από το ματς με τον Παναιτωλικό, όμως, αξίζει να σταθούμε σε παίκτες που άρπαξαν την ευκαιρία και σε άλλους που «κόπηκαν». Θα ξεκινήσουμε από τους τελευταίους. Ο ένας που δεν άρπαξε την ευκαιρία είναι ο Μίχαλ Καρμπόβνικ. Ο Πολωνός είχε σοβαρά προβλήματα ανασταλτικά με τον Παναιτωλικό να τον έχει βάλει στο σημάδι και φυσικά στη φάση του 1-1 να φέρει μεγάλη ευθύνη. Ο «Κάρμπο» δεν δικαιολογεί τα καλά λόγια που τον συνόδευαν όταν ήρθε στην Ελλάδα και στο Αγρίνιο μάλλον πέταξε ακόμα μία ευκαιρία.

Ο Ουσεϊνού Μπα από την πλευρά του σε ακόμα ένα ματς έβγαλε τον κακό του εαυτό. Είχε πολλά προβλήματα και ενδεικτική είναι η φάση του 1-1 όταν η μπάλα περνάει κάτω από τα πόδια του και ο Κρίστινσον του κάνει νόημα ότι έπρεπε να τα έχει κλείσει. Ο Σενεγαλέζος έχει χάσει όλους τους παίκτες που βγήκαν στην πλάτη του, δεν μπορεί να κόψει καθαρά και ακόμα και στη φάση που ο Παναιτωλικός ζήτησε πέναλτι, δεν υπάρχει παράβαση, αλλά ο Μπα με τον τρόπο που μαρκάρει μπορεί να σε κάνει να αμφιβάλεις. Δεν είναι τυχαίο πως τους έβγαλε και τους δύο στο ημίχρονο ο Μαρτίνς.

Αυτοί, όμως, που άρπαξαν την ευκαιρία από τα μαλλιά. Ο Βασίλης Σουρλής μπορεί να κάνει λάθος στην πρώτη φάση που ο Ντουάρτε χάνει τη μεγάλη ευκαιρία, αλλά έχει κάνει ένα εξαιρετικό ματς με πολλά τρεξίματα και καλύπτοντας χώρους. Ο Γιώργος Ξενιτίδης από την άλλη ήταν ίσως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Στο ξεκίνημα γλίτωσε βέβαιο γκολ και γενικότερα έχει κάνει μία γεμάτη εμφάνιση. Σωστά τρεξίματα τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά. Είναι δύο παιδιά που έδειξαν στον Πέδρο Μαρτίνς ότι αξίζουν ευκαιρίες.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate