Αυτή είναι η νέα ομάδα του Διαμαντάκου

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022

Αυτή είναι η νέα ομάδα του Διαμαντάκου

Αυτή είναι η νέα ομάδα του Διαμαντάκου
Φεύγει από την Κροατία ο Ελληνας επιθετικός και μετακομίζει στο Ισραήλ.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Στο Ισραήλ με τη φανέλα της Άσντοντ θα αγωνίζεται μέχρι το τέλος της σεζόν ο Δημήτρης Διαμαντάκος, με τον Ελληνα επιθετικό να μετακομίζει ως δανεικός από την Χάιντουκ Σπλιτ.

Οι δύο ομάδες τα βρήκαν σε όλα και ο 28χρονος επιθετικός ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να μετακομίσει στο Ισραήλ. Σήμερα, μάλιστα ο συμπατριώτης μας, όπως αναφέρουν τα Μέσα στην Κροατία, βρέθηκε στην προπόνηση της Χάιντουκ Σπλιτ και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του.

Η ομάδα του Ισραήλ θα καλύψει μέρος του συμβολαίου του Διαμαντάκου, ενώ σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Κροατία, στη συμφωνία των δύο συλλόγων δεν υπάρχει οψιόν αγοράς. Όλα θα εξαρτηθούν από την απόδοση που θα έχει ο Ελληνας επιθετικός με τη φανέλα της Άσντοντ.

Μέχρι τώρα στη φετινή σεζόν ο Διαμαντάκος είχε 8 συμμετοχές, χωρίς να καταφέρει να σκοράρει, ενώ συνολικά με τα χρώματα της Χάιντουκ είχε 30 συμμετοχές, με 2 γκολ και 1 ασίστ.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate