Πρόβλημα από ΠΑΟ σε Ολυμπιακό - "Ανεβάζει την τιμή για Ζαγαρίτη - Θέλει δουλειά..."

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Πρόβλημα από ΠΑΟ σε Ολυμπιακό - "Ανεβάζει την τιμή για Ζαγαρίτη - Θέλει δουλειά..."

Πρόβλημα από ΠΑΟ σε Ολυμπιακό - "Ανεβάζει την τιμή για Ζαγαρίτη - Θέλει δουλειά..."
Η σύγχυση στην Πάρμα και ο χρόνος για να γίνει αντι-Ρέαμπτσιουκ! Τι συμβαίνει με την υπόθεση του νεαρού μπακ της Πάρμα; Γιατί δεν παίζει στην Ιταλία και η συμφωνία με το Τριφύλλι που βάζει έξτρα δυσκολίες στους Πειραιώτες. Πόσα χρήματα πρέπει να λάβουν οι Πράσινοι για να παίξει με τα ερυθρόλευκα;   
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Το όνομα του πρώην άσου τού Παναθηναϊκού βρίσκεται στο προσκήνιο για λογαριασμό των Ερυθρόλευκων, δεδομένου ότι οι Πειραιώτες ήδη από το περασμένο καλοκαίρι ψάχνουν για έναν παίκτη που θα μπορεί να καλύψει τα ρεπό τού Ρέαμπτσιουκ.

Ο Ζαγαρίτης μπορεί να γίνει μια τέτοια περίπτωση, δεδομένου ότι γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα και δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής σε μεγάλη ομάδα, ενώ γνωρίζει ότι ο ρόλος του θα είναι περιορισμένος όσο βρίσκεται υγιής στο ρόστερ ο Ρέαμπτσιουκ.

Επικοινωνήσαμε με τον Γιάννη Γιαννούλα, δημοσιογράφο που γνωρίζει άριστα το ιταλικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να μάθουμε όσο περισσότερα μπορούμε για τη θητεία νεαρού άσου στη Serie B με τη φανέλα της Πάρμα.

"Άφαντος ο Ζαγαρίτης - Σύγχυση φέτος στην Πάρμα - Χρειάζεται χρόνο"

"Δύο παιχνίδια έχει παίξει φέτος ο Ζαγαρίτης και, μάλιστα, λίγα λεπτά. Ουσιαστικά είναι άφαντος. Είχε και έναν τραυματισμό βέβαια. Με τον νέο προπονητή της Πάρμα, τουλάχιστον, έχει επιστρέψει στις αποστολές της ομάδας, γιατί πριν ήταν και εκτός αποστολών", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο καλός συνάδελφος.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχει βελτιωθεί σε σχέση με τον παίκτη που μάθαμε στον Παναθηναϊκό; Για παράδειγμα για έναν αμυντικό η αμυντική βελτίωση τακτικά είναι γνωστή όταν βρίσκεται στο ιταλικό ποδόσφαιρο.

"Δεν τον έχουμε δει παρά ελάχιστα τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Και το θέμα είναι ότι φέτος στο περιβάλλον τής Πάρμα υπάρχει σύγχυση και έγιναν πολλές αλλαγές και ακόμα η ομάδα, ως οργανισμός, δεν έχει συνηθίσει τη μετάβαση στη Serie b. Η Πάρμα τελεί υπό αλλαγή ιδιοκτησίας, έχει περάσει σε αμερικανικά χέρια, και ο οργανισμός δεν έχει βρει τα πατήματά του. Άρα μπορεί και ο Ζαγαρίτης να χρειάζεται τον χρόνο του".

"Δεν μπορεί να κάνει τα ρεπό του Ρέαμπτσιουκ - Πολλή δουλειά για τον Ολυμπιακό - Ανεβάζει την τιμή ο Παναθηναϊκός"

Θεωρείς ότι μπορεί να κάνει τα ρεπό του Ρέαμπτσιουκ στον Ολυμπιακό;

"Αυτή τη στιγμή όχι, τουλάχιστον στη συνέπεια που τον θέλει ο Ολυμπιακός. Γιατί είναι σε απραξία, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει περάσει και τραυματισμό. Θέλει πολλή δουλειά για να είναι σε επίπεδο να παίξει στον Ολυμπιακό. Ειδικά για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια".

Πώς και πόσο μπορεί να τον παραχωρήσει η Πάρμα;

"Στην Ιταλία συνηθίζουν να δίνουν δανεικούς με οψιόν αγοράς. Αν τον πουλήσει από τώρα, το ποσό δεν θα είναι μεγάλο, καθώς δεν έχει χρόνο συμμετοχής. Να υπολογίζουμε όμως, επειδή ο παίκτης προέρχεται από τον Παναθηναϊκό, μήπως έχει κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης. Γιατί αυτό μπορεί να αλλάξει την τιμή".

Σύμφωνα με το προ ημερών ρεπορτάζ του Ευάγγελου Μίχου,  αν ο Ζαγαρίτης μέχρι τον Μάϊο του 2023 (που θα κλείσει τα 22 του χρόνια) κάνει μεταγραφή από την Πάρμα σε ομάδα, ελληνική ή του εξωτερικού, θα πρέπει να καταβληθεί ένα αξιοπρεπές επιπλέον ποσό ως τροφεία (ξανά και) στον Παναθηναϊκό!).

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate