Η τρομερή επίδοση του Σαράνοφ απέναντι στον Ολυμπιακό

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Η τρομερή επίδοση του Σαράνοφ απέναντι στον Ολυμπιακό

Η τρομερή επίδοση του Σαράνοφ απέναντι στον Ολυμπιακό
Ο τερματοφύλακας της Λαμίας έχει αποκρούσει και τα τρία πέναλτι του Ολυμπιακού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ολυμπιακός συνέχισε την αήττητη πορεία του στη Superleague επικρατώντας με 1-0 της Λαμίας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» χάρη σε γκολ του αρχισκόρερ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Οι ερυθρόλευκοι θα μπορούσαν να έχουν πετύχει και άλλα γκολ, αλλά βρήκαν μπροστά τους ένα πραγματικό τείχος, με τον Μπόγιαν Σαράνοφ να πραγματοποιεί εννέα αποκρούσεις, ανάμεσά τους και ένα πέναλτι.

Ο 34χρονος τερματοφύλακας της Λαμίας έδωσε συνέχεια σε μία τρομερή παράδοση που έχει χτίσει απέναντι στον Ολυμπιακό όταν τον αντιμετωπίζει στο φαληρικό γήπεδο, καθώς έχει αποκρούσει και τις τρεις εκτελέσεις πέναλτι των ερυθρόλευκων.

Η πρώτη ήρθε με τη φανέλα του Εργοτέλη τη σεζόν 2014-15 και η δεύτερη την αγωνιστική περίοδο 2018-19 με τη Λαμία.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το site της Superleague:

Τρεις φορές έχει κληθεί ο Μπόγιαν Σαράνοφ να αντιμετωπίσει εκτέλεση πέναλτι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και τις τρεις το απέκρουσε!

Ο Σέρβος τερματοφύλακας Μπόγιαν Σαράνοφ παίζει για τρίτη φορά στην καριέρα του στη Super League. Η πρώτη ήταν με τον Εργοτέλη στο δεύτερο μισό του 2014-15, η δεύτερη τη σεζόν 2018-19 στη Λαμία και η τρίτη φέτος, αφού στο μεταξύ έπαιξε και δύο χρόνια στην Τουρκία.

Ο 34χρονος Σαράνοφ, που δεν είναι βασικός, καθώς έχει τέσσερις συμμετοχές στο πρωτάθλημα, όταν η ομάδα του παίζει με τον Ολυμπιακό είναι παρών.

Ήταν η τέταρτη φορά στην καριέρα του, που έπαιξε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και για τρίτη φορά βρέθηκε απέναντι σε εκτέλεση πέναλτι. Και όπως έκανε και τις δύο προηγούμενες φορές, έτσι και τώρα το απέκρουσε!

Τα δύο πέναλτι που έχει πιάσει στο πρωτάθλημα δεν γλίτωσαν τις ομάδες του από την ήττα, ωστόσο εκείνο στο Κύπελλο το 2019, είχε δώσει την πρόκριση στη Λαμία σε βάρος του Ολυμπιακού.

Ο Σαράνοφ έχει αποκρούσει πέντε πέναλτι στη μικρή θητεία του στην Ελλάδα, τα τρία με αντίπαλο τον Ολυμπιακό!

Τα πέναλτι που έχει αποκρούσει ο Σαράνοφ
14.02.2015: Ολυμπιακός – Εργοτέλης 3-0 (SL) εκτελεστής Ντομίνγκες
28.02.2019: Ολυμπιακός – Λαμία 0-1 (ΚΥΠ) εκτελεστής Φορτούνης
30.03.2019: Λαμία – Πανιώνιος 1-0 (SL) εκτελεστής Ντουρμισάι
27.10.2021: Ηλιούπολη – Λαμία 0-3 (ΚΥΠ) εκτελεστής Κράσι
19.12.2021: Ολυμπιακός – Λαμία 1-0 (SL) εκτελεστής Ελ Αραμπί

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate