Νικολακόπουλος: «Τι προκύπτει από την Ιταλία για τα δεδομένα της μεταγραφής Μανωλά»

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Νικολακόπουλος: «Τι προκύπτει από την Ιταλία για τα δεδομένα της μεταγραφής Μανωλά»

Νικολακόπουλος: «Τι προκύπτει από την Ιταλία για τα δεδομένα της μεταγραφής Μανωλά»
Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, σε αγωνιστικό και μεταγραφικό επίπεδο, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας μίλησε για το κυριακάτικο παιχνίδι με τη Λαμία, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας: «Ο Ολυμπιακός παίζει την Κυριακή το μεσημέρι με τη Λαμία. Πρόκειται για ένα παιχνίδι-τεστ χαρακτήρα. Δεν είναι ντέρμπι, ή ένα δύσκολο ματς εκτός έδρας, αλλά είναι ένα ματς από αυτά που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.

Είναι το 9ο παιχνίδι του Ολυμπιακού σε 27 ημέρες. Ένα παιχνίδι κάθε τρεις μέρες. Από τα 8 ματς που έχει δώσει στις προηγούμενες 24 μέρες, τα 5 είναι εκτός έδρας και τα υπόλοιπα τρία στο Καραϊσκάκη. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, ο Ολυμπιακός τα καταφέρνει και είναι σημαντικό να πάει με το +8 στη διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς ακολουθεί το Κόπα Άφρικα με τις όποιες επιπτώσεις του
». 
 
Στη συνέχεια, τόνισε πως δεν επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες από την Πορτογαλία για το ενδιαφέρον της Φλαμένγκο για τον Πέντρο Μαρτίνς: «Από την Πορτογαλία προκύπτει η πληροφορία πως η Φλαμένγκο που αρέσκεται να συνεργάζεται με Πορτογάλους προπονητές, φημολογείται ότι ενδιαφέρεται για τον Πέντρο Μαρτίνς. Δεν προκύπτει από δικές μας πληροφορίες μία τέτοια πληροφορία. Ήδη ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει συζητήσεις για ανανέωση, όπως ξέρουμε, με τον προπονητή, αλλά πάνω από όλα δεν είναι στις άμεσες σκέψεις του Μαρτίνς να πάει στην Βραζιλία».

Για το θέμα του αριστερού μπακ, τόνισε: «Δεν έχει προχωρήσει και το θέμα του αριστερού μπακ στον Ολυμπιακό. Έχει εντοπιστεί ένας παίκτης, αλλά φαίνεται πως δεν είναι εύκολη υπόθεση και παράλληλα εξετάζονται και άλλοι υποψήφιοι στόχοι».

Καταλήγοντας, στάθηκε στον αντίκτυπο που είχε η μεταγραφή του Μανωλά στον Ολυμπιακό: «Η μεταγραφή θα ανακοινωθεί επίσημα τον Ιανουάριο, όταν ανοίγει το παράθυρο για τη χειμερινή περίοδο. Από τον Ολυμπιακό, πάντως, δεν έχει προκύψει το παραμικρό για οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης. Ό,τι έχει προκύψει είναι από ιταλικά ρεπορτάζ, σύμφωνα τα οποία η μεν Νάπολι θα πάρει ένα ποσό κατά μία εκδοχή 2 εκατ. ευρώ , κατά άλλη 3 εκατ. ευρώ. Ο Μανωλάς, από τη μεριά του, θα λάβει περίπου 1,6 εκατ. ευρώ ετησίως, με τον ιταλικό Τύπο να σχολιάζει ότι θα έχει απώλεια της τάξης έως 75% σε σχέση με τα χρήματα που θα έπαιρνε από τη Νάπολι, εάν τηρούσε το συμβόλαιό του ως το καλοκαίρι του 2024».
 
Ακούστε παρακάτω τι είπε: 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate