Η συγκινητική ανάρτηση του Κώστα Φορτούνη (pic)

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

Η συγκινητική ανάρτηση του Κώστα Φορτούνη (pic)

Η συγκινητική ανάρτηση του Κώστα Φορτούνη (pic)
O Κώστας Φορτούνης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram θέλησε να πει το δικό του ξεχωριστό αντίο στον προπονητή που τον ανέδειξε Αποστόλη Γκαραγκάνη.Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Νωρίς το πρωί της Τρίτης(07/12) έσκασε σαν «κεραυνός» στην τοπική κοινωνία των Τρικάλων, η είδηση του θανάτου του γνωστού Τρικαλινού προπονητή Αποστόλη Γκαραγκάνη, ο οποίος προδόθηκε από την καρδιά του.

Ο Αποστόλης Γκαραγκάνης υπήρξε εξαιρετικός προπονητής δουλεύοντας με τις μικρές ηλικίες, και ήταν ο άνθρωπος που ανέδειξε πάρα πολλά ταλέντα μέσα από τις ακαδημίες της Δήμητρα Απόλλων. Φυσικά κορυφαίος όλων είναι ο Κώστας Φορτούνης ο οποίος αγωνίζεται πλέον σε κορυφαίο επίπεδο με την φανέλα του Ολυμπιακού, και αποτελεί έναν από τους καλύτερους εν ενεργεία Έλληνες παίκτες.

Έτσι ο 29χρονος μέσος του Ολυμπιακού με την σειρά του θέλησε να πει το δικό του αντίο στον άνθρωπο που τον βοήθησε όσο λίγοι να ξεδιπλώσει το ταλέντο του στο χορτάρι.

Ο Έλληνας άσος δημοσίευσε ένα story στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram στο οποίο απεικονίζεται αυτός και ο αδερφός του Θοδωρής παρέα με τον Αποστόλη Γκαραγκάνη γράφοντας χαρακτηριστικά: «Καλό παράδεισο ποδοσφαιρικέ μας πατέρα».

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate