Σταματέλος: «Τα σενάρια για τον Μαρτίνς έβγαλαν και… είδηση»!

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

Σταματέλος: «Τα σενάρια για τον Μαρτίνς έβγαλαν και… είδηση»!

Σταματέλος: «Τα σενάρια για τον Μαρτίνς έβγαλαν και… είδηση»!
Στο γεγονός ότι η φημολογία για μετακόμιση Μαρτίνς στην Αλ Νασρ -όχι μόνο δεν επιβεβαιώθηκε, αλλά έβγαλε και είδηση για συζητήσεις ανανέωσης στον Ολυμπιακό- στάθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Νίκος Σταματέλος Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Στην εμφατική νίκη του Ολυμπιακού επί του ΟΦΗ -αλλά και στο θέμα που άνοιξε με τον Πέδρο Μαρτίνς- αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Σταματέλος. Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, ανέφερε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν στο Ηράκλειο την καλύτερη εμφάνισή τους στο πρωτάθλημα (και στάθηκε στη νέα εξαιρετική παρουσία του Ρόνι Λόπες).

Όσο για τον Πορτογάλο τεχνικό, υπογράμμισε ότι τα σενάρια που προέκυψαν από τη Σαουδική Αραβία για μετακόμισή του στην Αλ Νασρ διαψεύδονταν εξαρχής από τους Πειραιώτες.

Τόνισε λοιπόν ότι -όχι μόνο δεν επιβεβαιώθηκαν, αλλά έβγαλαν και την είδηση (μέσω της δήλωσης του προπονητή) ότι πάει γι’ ανανέωση συμβολαίου με τους πρωταθλητές.
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate