Σταματέλος: «Μακάρι να πήρε το μήνυμα ο Μαντί…»

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Σταματέλος: «Μακάρι να πήρε το μήνυμα ο Μαντί…»

Σταματέλος: «Μακάρι να πήρε το μήνυμα ο Μαντί…»
Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Νίκος Σταματέλος. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Στους παίκτες του Ολυμπιακού που επιβεβαίωσαν την κλάση τους και εκείνους που προβλημάτισαν στη χθεσινή ρεβάνς με τον Λεβαδειακό στάθηκε ο Νίκος Σταματέλος στην εκπομπή «Πρεσάρισμα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Κατ’ αρχήν ο Βαλμπουενά έδωσε το ρυθμό. Όποιος δεν τον ήξερε, θα μπορούσε να πει ότι έκανε μία εμφάνιση για να πείσει τον προπονητή του. Συμφωνώ ότι είναι ένας top-class παίκτης. Ο Βαλμπουενά ήταν ό,τι καλύτερο και από κοντά ήταν ο Τικίνιο. Είναι η λύση που ψάχνει ο προπονητής. Να έρχεται από τον πάγκο και να προσφέρει σημαντικές λύσεις στον προπονητή. Δεν ήταν, όμως, προπονητή για να δούμε πώς θα παίξουν ο Βαλμπουενά και ο Τικίνιο. Ήθελε να κλείσει όπως πρέπει τη χρονιά», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας. 
 
«Ο Ονιεκούρου είχε έναν τραυματισμό, είχε μείνει σε μερικά ματς εκτός και συνεχίζει να μην δείχνει το καλό πρόσωπό του. Και ο Γκάρι Ροντρίγκες δεν ήταν ο παίκτης που είχαμε δει στα πρώτα του ματς με τον Ολυμπιακό. Δεν μπορεί στο ένας εναντίον ενός. Ο αγωνιστικός ρυθμός παίζει σίγουρα το ρόλο του. Και ο Μαντί Καμαρά δεν ήταν αυτός που ξέρουμε, και έπαιζε - με όλη την συμπάθεια – απέναντι σε μία ομάδα β’ εθνικής», πρόσθεσε.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate