«Ψάχνει στόπερ η Νάπολι, φεύγει ο Μανωλάς»

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

«Ψάχνει στόπερ η Νάπολι, φεύγει ο Μανωλάς»

«Ψάχνει στόπερ η Νάπολι, φεύγει ο Μανωλάς»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία, η Νάπολι βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού, αφού ο Κώστας Μανωλάς αναμένεται να αποχωρήσει. Οι Ιταλοί συνδέουν την πιθανή αποχώρηση του Έλληνα στόπερ με το ενδιαφέρον που είχε δείξει ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού βρίσκεται η Νάπολι, σύμφωνα με χθεσινά δημοσιεύματα στην Ιταλία. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τη γειτονική χώρα, ο Κώστας Μανωλάς αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα τον Ιανουάριο. Έτσι, η Νάπολι έχει βγει στην αγορά και αναζητεί κεντρικό αμυντικό.

Οι Ιταλοί συνδέουν την πιθανή αποχώρηση του Έλληνα στόπερ με το ενδιαφέρον που είχε δείξει ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, σε περίπτωση που τεθεί θέμα αποχώρησης του Μανωλά, ο Λουτσιάνο Σπαλέτι δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο.

Ο παίκτης έχει προσφέρει ελάχιστα φέτος, αφού έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς, έτσι δεν θα του λείψει. Γι' αυτό και η Νάπολι βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού, με τον Κώστα Μανωλά να είναι με το ένα πόδι στην πόρτα της εξόδου.

Από τον Ολυμπιακό, πάντως, έχει διαψευστεί το θέμα του Μανωλά όσες φορές κι αν ήρθε στην επικαιρότητα, αλλά χθες φούντωσαν τα σενάρια στη γειτονική χώρα περισσότερο, διότι η διοίκηση της Νάπολι ψάχνει στόπερ.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate