Πρώτο θέμα στην Πορτογαλία Τικίνιο και Σεμέδο!

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

Πρώτο θέμα στην Πορτογαλία Τικίνιο και Σεμέδο!

Πρώτο θέμα στην Πορτογαλία Τικίνιο και Σεμέδο!
Ο Κώστας Νικολακόπουλος εξηγεί στο sport-fm.gr γιατί οι δύο άσοι του Ολυμπιακού έγιναν σήμερα πρώτο θέμα στην O Jogo. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 • Πρώτο θέμα και σήμερα στην O Jogo ο Ρούμπεν Σεμέδο. Αυτή τη φορά, όμως, με τον Τικίνιο Σοάρες, τον Βραζιλιάνο σέντερ φορ του Ολυμπιακού!

• Η γνωστή πορτογαλική εφημερίδα, με το καλύτερο ρεπορτάζ για την Πόρτο, φιλοξενεί συνέντευξη του Τικίνιο, που αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Πορτογαλία για μίνι διακοπές εκμεταλλευόμενος το πενθήμερο ρεπό που έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.



• Ο άλλοτε άσος της Πόρτο ρωτήθηκε, μεταξύ των άλλων, για τον Σεμέδο, με αφορμή το γνωστό ενδιαφέρον της Πόρτο. Η ερώτηση ήταν, «αν θα ταίριαζε στο στιλ της Πόρτο, με βάση τις ικανότητες του». Και η απάντηση του Τικίνιο, αφού πρώτα ξεκαθάρισε ότι δεν έχει μιλήσει με τον συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό αναφορικά με το ενδιαφέρον της Πόρτο για τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό; «Ο Ρούμπεν ταιριάζει σε κάθε ομάδα. Είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης , πολύ καλός τεχνικά, έχει καλή πάσα και είναι πολύ δυνατός στον αέρα. Ταιριάζει στην Πόρτο γιατί έχει ποιότητα και ψυχή. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είναι ένας σπουδαίος παίκτης κι ένας εξαιρετικός άνθρωπος».

• Στη συνέντευξη του ο Τικίνιο μίλησε σχεδόν αποκλειστικά για την Πόρτο, με τη φανέλα της οποίας έπαιξε επί 3,5 χρόνια. Ρωτήθηκε, πάντως, και για το ενδεχόμενο η Πόρτο με τον Ολυμπιακό να βρεθούν αντίπαλοι φέτος στο Γιουρόπα Λιγκ. Και σχολίασε: «Θα ήταν καλό και παράξενο μαζί. Φυσικά θα ήθελα να νικήσω, αλλά θα ήταν παράξενο να παίξω εναντίον μίας ομάδας στην οποία έπαιξα σε υψηλό επίπεδο. Θα ήταν ωραίο να συναντήσω πάλι στο δρόμο μου την Πόρτο, μία από τις υποψήφιες ομάδες για την κατάκτηση του τροπαίου φέτος, αλλά η προσδοκία μου θα ήταν να κερδίσει ο Ολυμπιακός. Στη διοργάνωση υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες και είμαστε κι εμείς εκεί».
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate