Πρόταση Ολυμπιακού σε αμυντικό από το Καζακστάν!

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

Πρόταση Ολυμπιακού σε αμυντικό από το Καζακστάν!

Πρόταση Ολυμπιακού σε αμυντικό από το Καζακστάν!
Στην αποκάλυψη ότι έχει δεχθεί πρόταση από τον Ολυμπιακό προχώρησε ο Καζάκος αμυντικός της Αστάνα, Αμπζάλ Μπεϊσεμπέκοφ.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ολυμπιακός το περασμένο καλοκαίρι κατέθεσε πρόταση για την απόκτηση του διεθνούς αμυντικού με το Καζακστάν, Αμπζάλ Μπεϊσεμπέκοφ, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σε podcast στην πατρίδα του ο ίδιος ο ποδοφαιριστής.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός μου πρόσφερε συμβόλαιο συνεργασίας. Με είχε ενημερώσει ο ατζέντης μου πως ο Ολυμπιακός ενδιαφερόταν για την απόκτηση δεξιού μπακ και μας είχαν καταθέσει πρόταση με συγκεκριμένες οικονομικές απολαβές και διάρκεια για ενάμιση χρόνο. Ο προπονητής τους με παρακολούθησε σε κάποια στιγμιότυπα αγωνιζόμενος ως αμυντικός μέσος και όχι ως δεξιός μπακ, κάτι που είχε συμβεί αναγκαστικά στην αρχή του πρωταθλήματος. Οι Έλληνες υποστήριξαν πως αναζητούσαν έναν πιο πολυσύνθετο ποδοσφαιριστή και έτσι οι διαπραγματεύσεις μας κατέληξαν στο μηδέν” ανέφερε ο Αμπζάλ Μπεϊσμπέκοφ.

Ο 29χρονος αρχηγός της Αστάνα είπε ακόμα: “Φυσικά και με ενόχλησε όλη αυτή η κατάσταση. Ήθελα να δοκιμάσω την τύχη μου σε ένα άλλο πρωτάθλημα. Πόσα χρήματα μου προσέφεραν; 25.000 δολάρια τον μήνα, δηλαδή 300.000 δολάρια τον χρόνο. Υπήρχαν και διάφορα μπόνους, αλλά δεν τα γνωρίζω”.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate