Πόσα λεφτά έχει βγάλει φέτος ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη – Καμία σχέση με το Champions League

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

Πόσα λεφτά έχει βγάλει φέτος ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη – Καμία σχέση με το Champions League

Πόσα λεφτά έχει βγάλει φέτος ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη – Καμία σχέση με το Champions League
Ένα ποσό που ξεπερνά τα 10 εκατομμύρια ευρώ έχει εξασφαλίσει με τη μέχρι τώρα πορεία του στο Europa League ο Ολυμπιακός. Μεγάλη η διαφορά με τα ποσά του Champions League.Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Οι καλές ευρωπαϊκές βραδιές και οι προκρίσεις στα νοκ άουτ φέρνουν πάντα… ζεστό χρήμα. Και έτσι, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να τονώσει και φέτος τα ταμεία του από την Ευρώπη.

Οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να προκριθούν στα μπαράζ των νοκ άουτ του Europa League και έτσι έχουν ήδη εξασφαλίσει ένα πάρα πολύ καλό ποσό που ξεπερνά τα 10 εκατομμύρια ευρώ!

Μόνο με τη συμμετοχή τους στη φάση των ομίλων οι Πειραιώτες είχαν ήδη εξασφαλίσει 3.630.000 ευρώ και ακόμα 3.564.000 ευρώ επιπλέον με βάση το δεκαετές ranking που είχαν στην Ευρώπη.

Φυσικά, και οι νίκες έδωσαν «κάτι» παραπάνω στον πρωταθλητή Ελλάδος. Η κάθε νίκη δίνει 630.000 ευρώ, που σημαίνει πως μονάχα από τα «τρίποντα», ο Ολυμπιακός μπορεί να υπολογίζει σε 1.890.000 ευρώ έξτρα, ενώ τερματίζοντας δεύτερος στο γκρουπ εισέπραξε επιπλέον 550.000 ευρώ.

Μάλιστα, στο μεγάλο Λιμάνι υπολογίζουν ακόμα 1,5 εκατ. ευρώ από το market pool το οποίο ακόμα δεν έχει καθοριστεί.

Με τη συμμετοχή του στα μπαράζ, ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει 500.000 ευρώ επιπλέον, ενώ σε περίπτωση που προκριθεί στους «16» θα βάλει ακόμα 1.2 εκατ. στα ταμεία του.

Έτσι, οι ερυθρόλευκοι αυτή τη στιγμή έχουν εξασφαλίσει ήδη 11,634 εκατ. ευρώ από το Europa League.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί, πως τα ποσά που δίνει το Europa League δεν συγκρίνονται με αυτά του Champions League. Ο Ολυμπιακός είχε καταφέρει να βάλει στα ταμεία του πέρσι από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση 3,909 εκατ. ευρώ καταρρίπτοντας το ρεκόρ που είχε από τη σεζόν 2015/16, όταν είχε εισπράξει 32,958 εκατ. ευρώ.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate