Πώς συνυπήρξαν στο κέντρο της άμυνας της Εθνικής Μανωλάς και Σωκράτης

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

Πώς συνυπήρξαν στο κέντρο της άμυνας της Εθνικής Μανωλάς και Σωκράτης

Πώς συνυπήρξαν στο κέντρο της άμυνας της Εθνικής Μανωλάς και Σωκράτης

Τους δύο κορυφαίους Έλληνες κεντρικούς αμυντικούς έχει στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός. Πώς έχουν συνυπάρξει στην Εθνική ομάδα Μανωλάς και Παπασταθόπουλος.

Από το καλοκαίρι του 2014 όταν είχε φύγει από τον Ολυμπιακό για τη Ρόμα το είχε πει πως μία ημέρα θα επέστρεφε για να φορέσει ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο Κώστας Μανωλάς ποτέ δεν ξέχασε όσα έζησε στο μεγάλο Λιμάνι και φυσικά το γεγονός πως η ομάδα του Πειραιά εκτόξευσε την καριέρα του.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Οι πρωταθλητές Ελλάδας από την πλευρά τους έβαλαν στο ρόστερ τους έναν ποδοσφαιριστή με παραστάσεις από το ιταλικό πρωτάθλημα και με σπουδαία καριέρα. Παράλληλα απέκτησε έναν ακόμα σπουδαίο Έλληνα κεντρικό αμυντικό. Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή έχει αποκτήσει δύο από τους σημαντικότερους Έλληνες στόπερ, οι οποίοι μαζί με τον Παπέ Σισέ αναμένεται να συνθέσουν μία ισχυρή τριάδα στα μετόπισθεν.

Μανωλάς και Παπασταθόπουλος θα βρεθούν μαζί στην ίδια ομάδα για πρώτη φορά στην καριέρα τους. Στην ΑΕΚ δεν έπαιξαν μαζί, αφού ο Μανωλάς πήγε το 2009 και ο Σωκράτης είχε φύγει το 2008.

Στην Εθνική ομάδα, όμως, ήταν το βασικό δίδυμο στο κέντρο της άμυνας μέχρι που ο Φαν'τ Σιπ αποφάσισε να μην κληθεί ξανά κανένας από τους δύο. Πρόκειται για το βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος που πλέον ανήκει στον Ολυμπιακό. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει στη διάθεση του δύο ποδοσφαιριστές με τεράστια εμπειρία και οι οποίοι γνωρίζουν καλά ο ένας το παιχνίδι του άλλου.

Μανωλάς και Παπασταθόπουλος έχουν παίξει μαζί με το εθνόσημο στο στήθος σε 36 παιχνίδια. Ήταν το βασικότατο δίδυμο της εθνικής ομάδας. Και επειδή πρόκειται για δύο στόπερ που το καλό τους πόδι είναι το δεξί έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς συνυπήρξαν. Από αυτά τα 36 ματς στα 32 ο Κώστας Μανωλάς έπαιξε αριστερό στόπερ και μόλις σε δύο αγωνίστηκε ως δεξί στόπερ. Σε δύο μόλις παιχνίδια έπαιξαν με τριάδα στην άμυνα με τον Μανωλά να παίζει κεντρικός στόπερ.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate