Ποιά παιχνίδια θα χάσουν οι Αφρικανοί του Ολυμπιακού

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021

Ποιά παιχνίδια θα χάσουν οι Αφρικανοί του Ολυμπιακού

Ποιά παιχνίδια θα χάσουν οι Αφρικανοί του Ολυμπιακού

Σχετικά “αλώβητος” βγήκε ο Ολυμπιακός από τις κλήσεις παικτών του για το Κόπα Άφρικα που ξεκινάει στις 9 του Γενάρη και ολοκληρώνεται στις 6 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, όπως ονομάζεται, θα βρεθούν οι Αγκιμπού Καμαρά (Γουινέα), Παπέ Σισέ (Σενεγάλη), Πιέρ Κούντε (Καμερούν), Γκάρι Ροντρίγκες (Πράσινο Ακρωτήρι). Ουσιαστικά ο Ολυμπιακός χάνει για σχεδόν έναν μήνα, ανάλογα με την πορεία της ομάδας τους, έναν παίκτη από κάθε θέση.

Ευχάριστο γεγονός η μη κλήση του Ελ Αραμπί, του Μαντί Καμαρά αλλά και του Χένρι Ονιεκούρου.

Ο Αγκιμπού στην πράξη θα αντικατασταθεί, στον ρόλο του, είτε από τον Μαντί Καμαρά είτε από τον Ρόνι Λόπες, με εφεδρικό τον Ματιέ Βαλμπουενά και τον Κώστα Φορτούνη ο οποίος αναμένεται σιγά σιγά να μπει στις προπονήσεις.

Για την θέση του Σισέ προετοιμάζεται ο Κώστας Μανωλάς, ενώ ο Πιέρ Κούντε έτσι και αλλιώς είχε μικρή συμμετοχή μέχρι τώρα, όπως και ο Γκάρι Ροντρίγκες.

Οι τέσσερις που θα βρεθούν στο Κόπα Άφρικα θα χάσουν τα παιχνίδια κυπέλλου για τα προημιτελικά του θεσμού (η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη και οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 19 και 26 Γενάρη), αλλά και τους αγώνες πρωταθλήματος με Απόλλωνα (έξω), Άστερα (μέσα), Παναθηναϊκό (έξω), ΠΑΣ Γιάννινα (μέσα) μέχρι τις 23 Γενάρη (στις 20 Γενάρη ολοκληρώνεται η πρώτη φάση των ομίλων) και ανάλογα με την πορεία των ομάδων τους, με ΠΑΟΚ (εκτός), Παναιτωλικό (εντός) και Ιωνικό (εκτός).

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate