Ουσεϊνού Μπα στο «10» – «Ο ανταγωνισμός στον Ολυμπιακό και ο δρόμος της επιτυχίας…»

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021

Ουσεϊνού Μπα στο «10» – «Ο ανταγωνισμός στον Ολυμπιακό και ο δρόμος της επιτυχίας…»

Ουσεϊνού Μπα στο «10» – «Ο ανταγωνισμός στον Ολυμπιακό και ο δρόμος της επιτυχίας…»
Ο Σενεγαλέζος αμυντικός του Ολυμπιακού μίλησε για το χαρούμενο 2021, το δύσκολο διάστημα που πέρασε, τον ανταγωνισμό που είναι πάντα μεγάλος στην ομάδα αλλά και τους στόχους της νέας χρονιάς.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Μια χρονιά δύσκολη για τον ίδιο. Ένα διάστημα που χρειάστηκε να μείνει εκτός δράσης, να περάσει την πόρτα του χειρουργείου και να παλέψει με τον χρόνο για να είναι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και πάλι έτοιμος. Σε μια ομάδα που ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος, ειδικά στη θέση που αγωνίζεται. Ένας ανταγωνισμός που ανεβαίνει ακόμη περισσότερο, αλλά δεν τον φοβίζει. Ο Ουσεϊνού Μπα, περί ου ο λόγος, έμαθε στα δύσκολα.

Από την πρώτη στιγμή που ήρθε στον Ολυμπιακό αλλάζοντας επίπεδο ήξερε πως θα έπρεπε να «σπάσει το ταβάνι» του. Και να ξεδιπλώσει τις ποδοσφαιρικές αρετές του, το πλούσιο ταλέντο που διαθέτει. Ο Μπα αφήνει πίσω του το δύσκολο διάστημα μέσα στο 2021 και βλέπει μπροστά με αισιοδοξία το μέλλον, τόσο το δικό του όσο και της ομάδας του.

Στον Ολυμπιακό άλλωστε το 2021 αφήνει γλυκιά γεύση, παρότι θα μπορούσε να ήταν ακόμη καλύτερο. Και αυτός είναι ο στόχος για το 2022 όπως μας εξηγεί και ο ίδιος ο Μπα μιλώντας στο «10».

«Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε χρειάζεται, και εγώ μέσα από την δουλειά πιστεύω πως θα αποκτήσω αυτοπεποίθηση και την εμπιστοσύνη του προπονητή. Όλοι το ίδιο κάνουμε στην ομάδα, δουλεύουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Όλοι δουλεύουμε για το καλό της ομάδας, όλοι για αυτή δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό, το ίδιο κάνει και ο προπονητής. Είμαστε μια ομάδα πλήρης, δεμένη και θα συνεχίσουμε να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να συνεχίσουμε να φέρνουμε επιτυχίες για τον Ολυμπιακό. Για να πετύχουμε ακόμη καλύτερα πράγματα».

«Ξεκίνησε πολύ δύσκολα για μένα η σεζόν»

Το πρόβλημα στη μέση που τον ταλαιπώρησε και τον άφησε για σημαντικό διάστημα εκτός δράσης. Στην επιστροφή του το καλοκαίρι έδειξε αρχικά επηρεασμένος κάτι που όπως και ο ίδιος τόνισε τον επηρέασε αλλά μπόρεσε μέσα από την δουλειά να βρει ρυθμό ξέροντας πως ο ανταγωνισμός στην ομάδα είναι πολύ μεγάλος. Με το 2022 να ξεκινάει με τον Ολυμπιακό να προσθέτει στο ενεργητικό του και τον σπουδαίο Κώστα Μανώλα.

«Πραγματικά ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για μένα, υπήρχε το θέμα με την μέση, ξεκίνησε έτσι η σεζόν για μένα με μια επέμβαση. Σε μια ομάδα με τόσο μεγάλο ανταγωνισμό όπως ο Ολυμπιακός αυτό παίζει ρόλο. Δουλεύω πολύ είμαι στη διάθεση του προπονητή, ξέρω πως ο ανταγωνισμός θα είναι πάντα μεγάλος».

«Θέλαμε να κλείσουμε ιδανικά την χρονιά»

Στο τελευταίο ματς της σεζόν με τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε φανέλα βασικού στον Μπα που συνέβαλε με την παρουσία του στην άνετη πρόκριση του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. «Θέλαμε να κλείσουμε την χρονιά με νίκη και το πετύχαμε, συνεχίζουμε ακόμη καλύτερα. Ήταν μια πολύ όμορφη χρονιά, πετύχαμε τους στόχους μας και έχουμε κάνει μεγάλα παιχνίδια προσφέραμε ωραίο θέαμα» τόνισε ο Αφρικανός στόπερ.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate