Στα υπ’ όψιν και ο Ζαγαρίτης στον Ολυμπιακό

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Στα υπ’ όψιν και ο Ζαγαρίτης στον Ολυμπιακό

Στα υπ’ όψιν και ο Ζαγαρίτης στον Ολυμπιακό
Τον παίκτη που θα αποτελέσει το μπακ απ του Ρέαμπτσιουκ αναζητούν στον Ολυμπιακό, στον οποίο προτάθηκε μεταξύ άλλων και ο Βασίλης Ζαγαρίτης που είχε παίξει στον Παναθηναϊκό πριν πάει στην Πάρμα. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου θέλουν στον Ολυμπιακό να έχουν τελειώσει, εκτός απρόοπτου, το θέμα του αριστερού μπακ.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου, με επικεφαλής τον Φρανσουά Μοντέστο, έχουν εντοπίσει ορισμένες περιπτώσεις παικτών που θα μπορούσαν να καλύψουν το ρόλο του μπακ απ του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στην ομάδα του Πέντρο Μαρτίνς. Μία από αυτές που έχει ακουστεί αρκετά τις τελευταίες μέρες είναι του Σουφιάν Ελ Καρουάνι, ο οποίος είναι Μαροκινός με ολλανδικό διαβατήριο και αγωνίζεται στη Ναϊμέγκεν (17 συμμετοχές φέτος).

Το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το 2023 και στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο ψάχνουν τις παραμέτρους, σύμφωνα με τις οποίες θα μπορούσε να προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση.

Σήμερα, όμως, δημοσιεύματα στις εφημερίδες αναφέρουν πως στα υπ’ όψιν των ανθρώπων του Ολυμπιακού υπάρχει άλλη μία περίπτωση, εκείνη του Βασίλη Ζαγαρίτη.

Ο νεαρός μπακ κατάφερε να ξεχωρίσει από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, ενώ στη συνέχεια έπαιξε στην πρώτη ομάδα του «τριφυλλιού» πριν έρθει η πρόταση της Πάρμα και μετακομίσει στην Ιταλία.

Στη γειτονική χώρα ο διεθνής με την ελπίδων άσος έχει μόλις 2 συμμετοχές στη Serie B, με συνολικό χρόνο συμμετοχής, και οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει προταθεί από το γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί στην Ελλάδα και είναι το ίδιο που συνεργάζεται ο Κώστας Φορτούνης.

Οι εκπρόσωποι του παίκτη ψάχνουν τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού ο Ζαγαρίτης, είτε με δανεισμό μέχρι το καλοκαίρι είτε με αγορά από τώρα.
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate