Τι ετοιμάζει ο Μαρτίνς για το ματς Κυπέλλου στην Λιβαδειά

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Τι ετοιμάζει ο Μαρτίνς για το ματς Κυπέλλου στην Λιβαδειά

Τι ετοιμάζει ο Μαρτίνς για το ματς Κυπέλλου στην Λιβαδειά

Οι Μάριος Βρουσάι και Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς είναι ορισμένα από τα νέα πρόσωπα που θα επιλέξει ο Πέδρο Μαρτίνς στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό στην Λιβαδειά (1/12, 17.00).

Παιχνίδι ευκαιριών είναι το ματς της Τετάρτης (1/12, 17.00) για τον Ολυμπιακό με τον Λεβαδειακό στην Βοιωτία στο πλαίσιο του Κυπέλλου. Κόσμος και... κοσμάκης έμεινε στην Αθήνα και δεν ακολούθησε την αποστολή στην Λιβαδειά, με τον Πέδρο Μαρτίνς να δίνει χρόνο σε αρκετά παιδιά που κάθονταν το προηγούμενο διάστημα είτε στον πάγκο, είτε στην εξέδρα.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Επιπλέον, σίγουρα θα δούμε στο αρχικό σχήμα και ποδοσφαιριστές που έως τώρα έχουν επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους μόνο με τον Ολυμπιακό Β’ στη Super League 2. O Τόλης Αποστολόπουλος είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δίχως να αποκαλύψει τα πλάνα του στην προπόνηση που έγινε την Τρίτη (30/11) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, προσανατολίζεται στο να βάλει από το ξεκίνημα τον Κρίστινσον στα γκολπόστ αντί του Τζολάκη. Στο δεξί άκρο της άμυνας οι Ανδρούτσος και Νίκολιτς θα κονταροχτυπηθούν, με τους Σεμέδο, Μάρκοβιτς και Αποστολόπουλο να συμπληρώνουν σίγουρα την τετράδα της οπισθοφυλακής.

Στα χαφ θα είναι σίγουρα ο Σουρλής και από εκεί και πέρα «παίζεται» μία θέση ανάμεσα σε Κούντε και Μπουχαλάκη. Οι Ρόνι Λόπες και Βρουσάι έχουν τον πρώτο λόγο για να βρεθούν επίσης στην μεσοεπιθετική γραμμή, με τον Τικίνιο να είναι το φαβορί για την κορυφή. Από εκεί και πέρα, για την τελευταία θέση της ενδεκάδας ο Ονιεκούρου συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, με τον Μαρτίνς να μην έχει βγάλει από το μυαλό του τον Μαρίνο που έχει ξεκινήσει καλά με τον Ολυμπιακό Β’. Ο Νιγηριανός πάντως παραμένει σε πρώτο πλάνο.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate