Ολυμπιακός: Ο… άλλος Λόπες, τα 38.000.000€ και το Ηράκλειο

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Ολυμπιακός: Ο… άλλος Λόπες, τα 38.000.000€ και το Ηράκλειο

Ολυμπιακός: Ο… άλλος Λόπες, τα 38.000.000€ και το Ηράκλειο

Ο Ρόνι Λόπες είναι ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που το τελευταίο διάστημα παρουσιάζει σταδιακή άνοδο στην απόδοση του και βελτιώνει το σώμα του.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Το περασμένο καλοκαίρι έγινε μεγάλη κουβέντα για τον Ρόνι Λόπες. Ένας ποδοσφαιριστής που τον ήθελε πολύ ο Πέδρο Μαρτίνς και τελικά κατάφερε ο Ολυμπιακός και τον πήρε δανεικό από τη Σεβίλλη. Ο Πορτογάλος εξτρέμ που έχει κάνει στην καριέρα του μεταγραφές ύψους 38.000.000€ πήρε την απόφαση να μετακομίσει στην Ελλάδα έχοντας πειστεί και ο ίδιος ότι στη χώρα μας θα αλλάξει την καριέρα του.

Ο πρώτος καιρός ήταν δύσκολος για τον Λόπες για τον οποίο υπήρχαν μεγάλες απαιτήσεις στον Ολυμπιακό. Υπήρχε η προσδοκία πως θα έμπαινε στην ομάδα του Πειραιά και θα της άλλαζε όλη την εικόνα. Ο Ρόνι ξεκίνησε βασικός στα πρώτα ματς, κινήθηκε σε ρηχά νερά και γρήγορα έμεινε πίσω.

Το τελευταίο διάστημα, όμως, έχουν αλλάξει πολλά με τον 25χρονο άσο. Είναι ο ποδοσφαιριστής που σταθερά έχει άνοδο στην απόδοση του. Ο Λόπες μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε και άλλαξε όλη την εικόνα της ομάδας του Πειραιά με αποτέλεσμα να φτάσει στη νίκη. Με τον Βόλο όσο άντεξε και ήταν στα καλά του ο Ολυμπιακός κυκλοφορούσε ωραία τη μπάλα, ενώ είχε και δοκάρι. Στη Λιβαδειά μπήκε αλλαγή σε ένα γήπεδο "χωράφι" και με την ομάδα του να μην είναι στα καλά της και κατάφερε να ξεχωρίσει και φυσικά να σκοράρει.

Ο Ρόνι είναι μία μετοχή με σταθερή άνοδο και στη Σεβίλλη αρχίζουν να χαμογελούν βλέποντας τον ποδοσφαιριστή που τους ανήκει να βγάζει ένα τόσο καλό πρόσωπο και παράλληλα να έχει αλλάξει και το κορμί του. Ο 25χρονος άσος αισθάνεται πλέον πολύ καλύτερα το σώμα του, ενώ και ψυχολογικά έχει πάρει τα πάνω του κι έτσι ετοιμάζεται για το Ηράκλειο.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate