Ολυμπιακός: Με αλλαγές κόντρα σε Άρη

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021

Ολυμπιακός: Με αλλαγές κόντρα σε Άρη

Ολυμπιακός: Με αλλαγές κόντρα σε Άρη

Αλλαγές στο αρχικό του σχήμα κόντρα στον Άρη ετοιμάζει ο Πέδρο Μαρτίνς. Οι ερυθρόλευκοι χρειάζονται ένα φρεσκάρισμα, με τον Πορτογάλο τεχνικό να σχεδιάζει να αλλάξει παίκτες σε σχέση με το αρχικό σχήμα που παρέταξε στην Αμβέρσα.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Μόνο στην άμυνα δεν θα έχουμε αλλαγές, με Βατσλίκ κάτω από τα δοκάρια, Σισέ και Παπασταθόπουλο στο κέντρο της άμυνας, Λαλά και Ρέαμπτσιουκ στα αμυντικά άκρα.

Στο κέντρο δίπλα στον Εμβιλά είναι πιθανό να δούμε τον Κούντε, ενώ σε ρόλο πίσω από τον επιθετικό θα ξεκινήσει ο Αγκιμπού Καμαρά.

Στα άκρα ο Μασούρας θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, με τον Ρόνι Λόπες στην άλλη πλευρά. Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Ελ Αραμπί.

Νικολακόπουλος για τις αλλαγές Μαρτίνς εν όψει Άρη

Ο Κώστας Νικολακόπουλος στον Sport fm για το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού εν όψει της αναμέτρησης της 13ης αγωνιστικής με τον Αρη. Ακούστε τον παρακάτω:

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate