Ολυμπιακός: Γιατί δεν πήγε στο Κόπα Άφρικα ο Ονιεκούρου

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

Ολυμπιακός: Γιατί δεν πήγε στο Κόπα Άφρικα ο Ονιεκούρου

Ολυμπιακός: Γιατί δεν πήγε στο Κόπα Άφρικα ο Ονιεκούρου

Οι Νιγηριανοί δίνουν την εξήγηση για ποιο λόγο ο Χένρι Ονιεκούρου δεν θα μεταβεί στο Καμερούν για το Κόπα Άφρικα, αλλά θα παραμείνει στον Ρέντη τον Ιανουάριο.

Μόνο άσχημη εξέλιξη δεν μπορεί να θεωρηθεί η παραμονή του Χένρι Ονιεκούρου στον Ρέντη τον επόμενο μήνα και η μη πρόσκλησή του από την Νιγηρία για την τελική φάση του Κόπα Άφρικα. Και αναφερόμαστε φυσικά στον Μαρτίνς και τον Ολυμπιακό που δεν θα στερηθεί των υπηρεσιών του τον επόμενο μήνα.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Στην πατρίδα του δεν φαίνεται να προκάλεσε μεγάλη έκπληξη ο αποκλεισμός του από την σπουδαιότερη διοργάνωση της «Μαύρης Ηπείρου».

Κι αυτό, γιατί οι μεταπτώσεις στην απόδοση του Ονιεκούρου με τη φανέλα του Ολυμπιακού και το γεγονός ότι δεν έχει καταφέρει τον τελευταίο μήνα να κάνει τη διαφορά με τα ερυθρόλευκα, αποτέλεσαν την αφορμή για να παρακολουθήσει τη διοργάνωση από την τηλεόραση.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αγκουστίν Ογκουαοβέν έκανε τις επιλογές του για την τελική αποστολή του Κόπα Άφρικα με βάση τη φόρμα στην οποία βρίσκονται οι διεθνείς του. Αυτό τόνισε άλλωστε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Μέτρησε πολύ το γεγονός ότι υπάρχουν άλλοι εξτρέμ που έχουν μία διάρκεια στην απόδοσή τους με τους συλλόγους τους, καταφέρνουν να σκοράρουν ή να είναι πιο ενεργοί στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας τους.

Ο Χένρι Ονιεκούρου έχει φέτος με τη φανέλα του Ολυμπιακού μόλις ένα γκολ στο αδιάφορο ματς της Μπρατισλάβας τον περασμένο Αύγουστο και μία ασίστ στο γκολ του Ελ Αραμπί με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο Καραϊσκάκη.

Κατά τ’ άλλα, δεν έχει να επιδείξει κάτι άλλο σε επίπεδο αριθμών πέρα από κάποια καλά 15λεπτα κατά τη διάρκεια των αγώνων (όχι όλων κιόλας).

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate