Ολυμπιακός: Εξακολουθούν να ηχούν ολλανδικές «Σειρήνες» για τον Καρμπόβνικ

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021

Ολυμπιακός: Εξακολουθούν να ηχούν ολλανδικές «Σειρήνες» για τον Καρμπόβνικ

Ολυμπιακός: Εξακολουθούν να ηχούν ολλανδικές «Σειρήνες» για τον Καρμπόβνικ

Ο Μίχαλ Καρμπόβνικ παραμένει στόχος ολλανδικών συλλόγων και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις τον Ιανουάριο με τον Πολωνό μπακ του Ολυμπιακού.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Μίχαλ Καρμπόβνικ αποκτήθηκε στα τελειώματα του καλοκαιριού από τον Ολυμπιακό για να αποτελέσει έναν παίκτη που θα ήταν για «όλες τις δουλειές», είτε για το δεξί άκρο της άμυνας, είτε για το αριστερό. Ακόμη-ακόμη και για τη μεσαία γραμμή.

Ενώ πήρε αρκετά ματς στο ξεκίνημα, στην πορεία κάπου χάθηκε. Και πλέον, εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, είναι άγνωστο αν θα καταφέρει να ανατραπεί η κατάσταση και να αρχίσει να ξαναπαίρνει χρόνο συμμετοχής.

Τον τελευταίο καιρό πέρασε ένα βαρύ διάστρεμμα, με αποτέλεσμα να χάσει κάποια παιχνίδια λόγω τραυματισμού. Όταν ξεπέρασε όμως το πρόβλημα και επέστρεψε στην αποστολή του αγώνα με τον Λεβαδειακό, τελικά την τελευταία στιγμή κόπηκε ακόμη και από την τελική 20άδα, με αποτέλεσμα να μην κάτσει ούτε καν στον πάγκο.

Δεν είναι και λίγοι εκείνοι που ισχυρίζονται ότι ενδέχεται να αποχωρήσει μεσούσης της σεζόν. Να διακοπεί ο δανεισμός του από την Μπράιτον και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Δεν υπάρχει κάτι οριστικό, αλλά προς τα εκεί οδηγούν τα έως τώρα γεγονότα.

O Καρμπόβνικ έπαιξε τελευταία φορά στις 26 Σεπτεμβρίου στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και από τότε... αγνοείται.

Την ίδια στιγμή ομάδες από την Ολλανδία, με πρώτη-πρώτη την Τβέντε, εξακολουθούν να τον έχουν στα ραντάρ τους και στην «χώρα της τουλίπας» εκτιμούν ότι στο τέλος ο Καρμπόβνικ δεν θα συνεχίσει στο λιμάνι.

Το συνδυάζουν μάλιστα με το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός εξετάζει και την περίπτωση μεταξύ άλλων του Ελ Καρουανί της Ναϊμέγκεν για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate