Ολυμπιακός: Έρχεται Ελλάδα ο Μάξι Λοβέρα, εξελίξεις για το μέλλον του

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

Ολυμπιακός: Έρχεται Ελλάδα ο Μάξι Λοβέρα, εξελίξεις για το μέλλον του

Ολυμπιακός: Έρχεται Ελλάδα ο Μάξι Λοβέρα, εξελίξεις για το μέλλον του

O Μάξι Λοβέρα που ολοκλήρωσε τον δανεισμό του στην Ρασίνγκ Κλουμπ, αναμένεται τις επόμενες μέρες στη χώρα μας και παράλληλα η απόφαση του Ολυμπιακού για το μέλλον του.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Εδώ και πολύ καιρό έχει τελειώσει ουσιαστικά η Ρασίνγκ Κλουμπ για τον Μάξι Λοβέρα. Απλώς, για το τυπικό της υπόθεσης, είχε υπογράψει συμβόλαιο για τον δανεισμό του έως τις 31 Δεκεμβρίου.

Αυτό σημαίνει ότι τις επόμενες μέρες, ο 22χρονος Αργεντινός εξτρέμ είναι υποχρεωμένος να πάρει το αεροπλάνο από την πατρίδα του και να πατήσει... Ελλάδα.

Το ερώτημα βέβαια είναι αν ο Πέδρο Μαρτίνς τον υπολογίζει για τη συνέχεια ή όχι. Με τα έως τώρα δεδομένα, είναι πολύ δύσκολο να βρει θέση στο ρόστερ. Μπορεί να φεύγει ο Γκάρι Ροντρίγκες για το Κόπα Άφρικα, αλλά ο Πορτογάλος τεχνικός θα κοιτάξει σταδιακά να χρησιμοποιεί περισσότερο τον Βαλμπουενά και τον Βρουσάι. Το απέδειξε άλλωστε και στο πρόσφατο ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό.

Επιπλέον, του λύνει τα χέρια το γεγονός ότι ο Χένρι Ονιεκούρου δεν θα πάει στο Κόπα Άφρικα. Άρα, έχει λύσεις και ο Λοβέρα κατά κάποιο τρόπο πάει πιο πίσω στις επιλογές.

Σίγουρα η άφιξή του στην Ελλάδα θα δρομολογήσει κάποιες εξελίξεις, με τις περισσότερες πιθανότητες να μην είναι υπέρ της παραμονής του. Αν βρισκόταν δηλαδή κάποια ομάδα να τον πάρει, έστω και με τη μορφή δανεισμού, ο Ολυμπιακός θα συναινούσε. Δεν έχει και νόημα άλλωστε να κάθεται στην εξέδρα στου Καραϊσκάκη συνεχώς, έχοντας μηδενικό χρόνο συμμετοχής.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate