Ολυμπιακός: Είναι απίστευτο αυτό που κάνει ο Ρέαμπτσιουκ

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Ολυμπιακός: Είναι απίστευτο αυτό που κάνει ο Ρέαμπτσιουκ

Ολυμπιακός: Είναι απίστευτο αυτό που κάνει ο Ρέαμπτσιουκ
Απίθανος ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ έπαιξε βασικός και στο ματς του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό. Εκτός πραγματικότητας αυτά που έχει κάνει μέχρι τώρα.Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Το ματς με τον Λεβαδειακό είναι από αυτά που ο κόσμος τα θυμάται μόνο αν κάτι πάει στραβά. Τώρα θα ξεχαστεί γρήγορα. Αυτό το παγωμένο βράδυ στο "Γ. Καραϊσκάκης" πέρασε ήδη στην ιστορία με τους ποδοσφαιριστές να έχουν ξεκινήσει τις διακοπές τους. Είναι όμως παιχνίδι από το οποίο υπάρχουν κάποια πραγματάκια που αξίζει κανείς να σταθεί.

Η αφύπνιση του Μαντί, η "τρέλα" του Ματιέ και η επιστροφή του Τικίνιο στα γκολ. Αυτά όντως είναι σημαντικά στοιχεία από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό. Δεν είναι όμως τα μοναδικά. Θα σταθούμε σε ένα παιδί που έχει μεγαλύτερη ανάγκη από τον καθένα τις διακοπές.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Ο Μολδαβός που έχει πλέον φανατικό κοινό στο "Γ. Καραϊσκάκης" έπαιξε 90 λεπτά και κόντρα στον Λεβαδειακό. Λίγες ημέρες πριν ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωνε ότι ο 23χρονος μπακ είναι στα… κόκκινα και θέλει ξεκούραση. Όλοι πίστευαν πως Καρμπόβνικ και Κίτσος θα έπαιρναν την ευκαιρία τους.

Και όχι μόνο έπαιξε βασικός ο Όλεγκ, αλλά οι δύο που προαναφέραμε έμειναν εκτός 20άδας. Άρα γνώριζε ο Μολδαβός ότι θα βγάλει όλο το 90λεπτο. Και το έβγαλε με την τιμιότητα που τον διακρίνει. Με απίθανες κούρσες στην πλευρά. Μάλιστα σε κάποια φάση στο πρώτο ημίχρονο έχει φύγει από την άμυνα και τρέχει… σφαίρα ενώ έχει τη μπάλα ο Τικίνιο.

Ο Βραζιλιάνος δεν του πασάρει και επιλέγει συμπαίκτη του στο ύψος της περιοχής. Ο Όλεγκ τον κοίταξε με ένα βλέμμα σαν να του λέει "δώσε τη μπάλα τόσο έτρεξα". Ο Τικίνιο το κατάλαβε και αυτός ήταν απολογητικός στον συμπαίκτη του. Το αναφέρουμε το συγκεκριμένο περιστατικό γιατί δείχνει τον σεβασμό που έχει κερδίσει αυτός ο μικρός που πέρσι άλλαξε τη χρονιά στο αεροπλάνο για να έρθει στον Ολυμπιακό.

Και για όσους δεν το έχουν καταλάβει τι έχει κάνει ο Ρέαμπτσιουκ απλά να αναφέρουμε ότι έχει χάσει μόνο δύο ματς. Από το ξεκίνημα της περιόδου δεν έπαιξε στις 28 Ιουλίου με τη Νέφτσι Μπακού. Το επόμενο παιχνίδι που δεν είδαμε αυτό το παλικαράκι στην αριστερή πλευρά να τρέχει πάνω-κάτω ήταν την 1η Δεκεμβρίου, με τον Λεβαδειακό, στη Λιβαδειά. Σε όλα τα υπόλοιπα είναι βασικός και τα παίζει ολόκληρα. Έγινε αλλαγή στο 67' με τον Απόλλωνα Σμύρνης και στο 76' με τον Ατρόμητο. Σε όλα τα υπόλοιπα παίζει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Είναι ακούραστος ο Ρεάμπτσιουκ και σε αυτόν αξίζουν τα περισσότερα εύσημα για το ματς του Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό. Δεν το είδε αγγαρεία, δεν σκέφτηκε πως θα μπορούσε να φύγει γιατί έχει γράψει 2.423 λεπτά. Μπήκε έπαιξε και "σκοτωνόταν" μέχρι το τέλος. Παίκτες σαν τον Ρεάμπτσιουκ δεν βρίσκεις εύκολα… Γι' αυτό και ο Ολυμπιακός ψάχνει έναν μπακ για να μπορεί να παίρνει και… ρεπό ο Μολδαβός!

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate