Ολυμπιακός: Ανησυχία για Ελ Αραμπί

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

Ολυμπιακός: Ανησυχία για Ελ Αραμπί

Ολυμπιακός: Ανησυχία για Ελ Αραμπί

Μπορεί από το πουθενά να δεχτεί προσκλητήριο ο Ολυμπιακός για τον Ελ Αραμπί.

Από εκεί που εθεωρείτο βέβαιο ότι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί δεν θα πήγαινε τον επόμενο μήνα στο Κόπα Άφρικα, από τη στιγμή που ο Χαλίλχοτζιτς δεν τον είχε στις επιλογές του στα ματς του Σεπτεμβρίου, του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου, ήρθε η πρόθεση της αφρικανικής συνομοσπονδίας για να βάλει… μπουρλότο. Η πρόθεση των εθνικών ομάδων είναι να έχουν στο ρόστερ τους 28 ποδοσφαιριστές στην τελική φάση από 23 που ήταν η αρχική συμφωνία.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Τι σημαίνει αυτό; Ότι στους επιπλέον πέντε παίκτες μπορεί να βρεθούν ποδοσφαιριστές που δεν είχαν κληθεί στα ματς του προηγούμενου τριμήνου. Μπορεί από το πουθενά να δεχτεί προσκλητήριο ο Ολυμπιακός για τον Ελ Αραμπί. Γίνεται πάντως μία προσπάθεια να κάνει πίσω η αφρικανική συνομοσπονδία. Μέχρι να πάρει όμως πίσω την απόφασή της, είναι δεδομένο ότι όχι μόνο ο Ολυμπιακός αλλά και αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες θα κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα.

Σε αυτήν την κατηγορία θα μπορούσε να βρίσκεται και ο Μπα που ήταν εκτός Σενεγάλης το τελευταίο διάστημα. Θα μπορούσε δηλαδή να είναι στους +5 παίκτες που θέλουν οι Αφρικανοί. Εντούτοις για κάποιον λόγο στη Σενεγάλη πιστεύουν ότι δεν χωράει σε καμία περίπτωση ο Μπα στο ρόστερ τους. Αυτό φυσικά δεν είναι καθόλου κακό νέο για τον Ολυμπιακό.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate