Ολυμπιακός – Το απίστευτο με τον Γκάρι Ροντρίγκες (pic)

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021

Ολυμπιακός – Το απίστευτο με τον Γκάρι Ροντρίγκες (pic)

Ολυμπιακός – Το απίστευτο με τον Γκάρι Ροντρίγκες (pic)
Τι γίνεται όταν αγωνίζεται ο 31χρονος μεσοεπιθετικός;
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Ολυμπιακός αιφνιδίασε άπαντες, όταν έφερε στην Ελλάδα τον Γκάρι Ροντρίγκες, με τους Ερυθρόλευκους στις 18/9 να ανακοινώνουν και επίσημα την απόκτηση του 31χρονου μεσοεπιθετικού.

Ο έμπειρος εξτρέμ χρειάστηκε σχεδόν ένα μήνα για να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα των Πειραιωτών, με τον άσο από το Πράσινο Ακρωτήρι στις 17 Οκτωβρίου να πραγματοποιεί την πρώτη του συμμετοχή με τα χρώματα της ομάδας του μεγάλου λιμανιού. Από τότε μέχρι τώρα έχει παίξει συνολικά σε 8 παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Επτά πρωταθλήματος και ένα Κυπέλλου, με τον Γκάρι Ροντρίγκες να έχει καταγράψει 250 λεπτά συμμετοχής. Αυτό που έχει μεγάλο ενδιαφέρον βλέποντας κανείς τα στατιστικά του 31χρονου είναι ότι ο Ολυμπιακός νίκησε σε όλα τα ματς που αγωνίστηκε!

Σε 8 παιχνίδια έπαιξε, οκτώ νίκες μέτρησε η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Μόνο στα τρία από αυτά βέβαια αγωνίστηκε ως βασικός. Ηταν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη (2-1), στο παιχνίδι με τον Βόλο στο Φάληρο (2-1) και στο εντός έδρας ματς με τον Ιωνικό (1-0). Στα υπόλοιπα έπαιξε ως αλλαγή. Ηταν στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-2), στα εντός έδρας με Αρη (1-0) και Λαμία (1-0), αλλά και στο εκτός έδρας με τον Ατρόμητο (0-3). Επαιξε επίσης στο πρόσφατο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό (2-0).

Μπορεί λοιπόν ο Γκάρι Ροντρίγκες να μην έχει καταφέρει να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και τις ικανότητές του στον αγωνιστικό χώρο, αλλά όποτε αγωνίστηκε ο Ολυμπιακός νίκησε. Το απίστευτο στατιστικό του 31χρονου εξτρέμ, με τους Ερυθρόλευκους να καταγράφουν οκτώ νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στη φετινή σεζόν, σε ματς που αγωνίστηκε ο έμπειρος άσος.

Τα στατιστικά του Γκάρι Ροντρίγκες με τον Ολυμπιακό:


Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate