Ολυμπιακός: Σενάρια από Ελβετία για επιστροφή Κασάμι

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Ολυμπιακός: Σενάρια από Ελβετία για επιστροφή Κασάμι

Ολυμπιακός: Σενάρια από Ελβετία για επιστροφή Κασάμι
Φημολογείται έντονα πως ο Παϊτίμ Κασάμι «ψήνεται» για επιστροφή στον Ολυμπιακό. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ορατό είναι το ενδεχόμενο επιστροφής του Παϊτίμ Κασάμι στον Ολυμπιακό το προσεχές καλοκαίρι. Το συγκεκριμένο σενάριο κυκλοφορεί στην Ελβετία και σχετίζεται με το γεγονός ότι δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Βασιλεία.

Ο 29χρονος Ελβετός μέσος παραμένει συναισθηματικά δεμένος με τους «ερυθρόλευκους» από την προηγούμενη θητεία του, από το 2014 μέχρι το 2016. Ο Κασάμι εξακολουθεί να παρακολουθεί την πορεία των Πειραιωτών, ενώ έχει πολλούς φίλους στην Ελλάδα και συχνά κάνει ταξίδια για να τους συναντήσει. 
 
Τις τελευταίες 3,5 σεζόν παίζει στην πατρίδα του, αρχικά στη Σιόν και φέτος στη Βασιλεία, με την οποία κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις μετρώντας 29 συμμετοχές, 5 γκολ και 6 ασίστ.

Είναι προφανές πως αν ο Ολυμπιακός αποφασίσει να κινηθεί για τον Κασάμι δεν θα δυσκολευτεί να τον αποκτήσει ξανά, παρότι ο ίδιος πέρα από την Βασιλεία που θέλει να τον κρατήσει έχει προσελκύσει ενδιαφέρον και εκτός Ελβετίας, όπως από την Βενέτσια.
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate