Προχωράει του αριστερού μπακ ο Μοντέστο

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Προχωράει του αριστερού μπακ ο Μοντέστο

Προχωράει του αριστερού μπακ ο Μοντέστο
Προτεραιότητα, από τη στιγμή που φύγουν όλοι οι χαφ του Ολυμπιακού στο Κόπα Άφρικα, είναι η ενίσχυση στη μεσαία γραμμή, όμως φαίνεται πως αυτή τη στιγμή προηγείται η υπόθεση του αριστερού μπακ. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Δύο τουλάχιστον προσθήκες θα υπάρξουν στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο για τον Ολυμπιακό.

Η μία αφορά το αριστερό άκρο της άμυνας, με την απόκτηση ενός παίκτη που θα δίνει ανάσες στον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, και η άλλη την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, κάτι που δείχνει επιτακτική ανάγκη, καθώς εκτός απροόπτου πως θα απουσιάσουν ο Μαντί και ο Αγκιμπού Καμαρά μαζί με τον Κούντε. 
 
Σύμφωνα με όσα γράφει σήμερα το «Φως των Σπορ», η υπόθεση του αριστερού μπακ παρουσιάζεται αυτή τη στιγμή πιο προχωρημένη σε σχέση με εκείνη του μέσου. Ο Φρανσουά Μοντέστο έχει εντοπίσει κάποιον παίκτη και το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι μπορεί να έρθει ακόμα και εντός της ερχόμενης εβδομάδας ή το αργότερο μέσα στις γιορτές. Δηλαδή, να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Μαρτίνς ενόψει του νέου έτους.

Η ταυτότητα του παίκτη έχει διατηρηθεί μυστική, ενώ την ίδια ώρα από την Ολλανδία προκύπτει η πληροφορία πως έχει προταθεί ο Μαροκινός Ελ Καρουανί της Ναϊμέγκεν από κάποιον μάνατζερ. Αν αρέσει ή όχι, θα φανεί τις προσεχείς ημέρες, αφού ο Μοντέστο συνηθίζει όποια δουλειά έχει να την κάνει υπό άκρα μυστικότητα.

Για τον μέσο, τώρα, όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για ένα «οχτάρι». Έναν παίκτη στο στιλ του Μαντί Καμαρά και του Πιέρ Κούντε, οι οποίοι θα πάνε στο Κόπα Άφρικα.

Μάλιστα, θα πρόκειται για έναν παίκτη που θα έχει μεταπωλητική αξία και όχι για μία προσωρινή λύση που θα καλύψει το κενό που θα δημιουργηθεί με την αποχώρηση των δύο παικτών στην «ερυθρόλευκη» μεσαία γραμμή.
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate