Οι επόμενες κινήσεις ενίσχυσης στον Ολυμπιακό

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

Οι επόμενες κινήσεις ενίσχυσης στον Ολυμπιακό

Οι επόμενες κινήσεις ενίσχυσης στον Ολυμπιακό
Ο Ολυμπιακός έκανε το «μπαμ» με την επιστροφή του Κώστα Μανωλά, όμως η διοίκηση δείχνει για περαιτέρω ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Η πρώτη χειμερινή μεταγραφή του Ολυμπιακού έγινε και προκάλεσε ντόρο.

Ο Κώστας Μανωλάς επέστρεψε στους Πειραιώτες, οι οποίοι δείχνουν αποφασισμένοι να προχωρήσουν στις επόμενες κινήσεις τους, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ. 
 
Ο «ερυθρόλευκος» προγραμματισμός προβλέπει την άμεση απόκτηση ενός αριστερού μπακ, ώστε να μπορέσει να αποτελέσει το μπακ του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και ενός κεντρικού χαφ, κατά προτίμηση «οχταριού» που θα καλύψει τα κενά που θα δημιουργηθούν με την συμμετοχή του Μαντί και του Αγκιμπού Καμαρά, όπως και του Κούντε στο επικείμενο Κόπα Άφρικα.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, η πρώτη κίνηση θα αφορά την έλευση ενός αριστερού μπακ, καθώς ο υποψήφιος στόχος έχει εντοπιστεί από τον Φρανσουά Μοντέστο.

Πρόκειται για ξένο ποδοσφαιριστή και το θέμα δείχνει να έχει πάρει το δρόμο του, χωρίς να υπάρχει βιασύνη, αφού ο Ρέαμπτσιουκ θα πάρει ανάσες στις γιορτές μετά από μία σειρά από συνεχόμενα ματς με τον Ολυμπιακό και την εθνική Μολδαβίας.

Σε ό,τι αφορά τώρα τον χαφ, οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν ξεχωρίσει τρεις-τέσσερις περιπτώσεις, έχουν κάνει τις διερευνητικές επαφές τους και η τελική επιλογή θα γίνει τις επόμενες μέρες.

Σε κάθε περίπτωση, εκείνο που προκύπτει από το «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο είναι πως θα γίνει ό,τι είναι απαραίτητο για να ενισχυθεί η ομάδα, η οποία θα αποδυναμωθεί από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Φεβρουάριο εξαιτίας του Κόπα Άφρικα (αν τελικά διεξαχθεί) και θα χρειαστούν λύσεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη.
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate