«Ανέβασε την προσφορά της για Μασούρα η Τραμπζονσπόρ»

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

«Ανέβασε την προσφορά της για Μασούρα η Τραμπζονσπόρ»

«Ανέβασε την προσφορά της για Μασούρα η Τραμπζονσπόρ»
Νέα βελτιωμένη πρόταση για την απόκτηση του Γιώργου Μασούρα έχει καταθέσει η διοίκηση της Τραμπζονσπόρ, σύμφωνα με νέο τουρκικό δημοσίευμα. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Επιμένουν στην Τουρκία για το «φλερτ» της Τραμπζονσπόρ με τον Γιώργο Μασούρα του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, στη γειτονική χώρα υπήρξε νέο δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο η τουρκική ομάδα ανέβασε την προσφορά της από τα 4 εκατ. ευρώ στα 5,5 εκατ. ευρώ για τον Έλληνα επιθετικό. 
 
Η προσφορά αφορά δανεισμό με ενοίκιο 1,5 εκατ. ευρώ και άλλα 4 εκατ. ευρώ ως υποχρεωτική οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι.

Την ίδια στιγμή, τα εν λόγω ρεπορτάζ υποστηρίζουν ότι οι Πειραιώτες έριξαν τις απαιτήσεις τους από τα 10 εκατ. ευρώ στα 8 εκατ. ευρώ, ενώ παράλληλα υποστηρίζουν ότι ο παίκτης θέλει να γίνει η μεταγραφή.

Ωστόσο, ο Κώστας Νικολακόπουλος σημειώνει στον «Κόκκινο πρωταθλητή» ότι κάτι τέτοιο δεν προκύπτει, αφού οι «ερυθρόλευκοι» είναι κατηγορηματικοί ότι δεν έχουν μιλήσει καν με τους Τούρκους!
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες