Ολυμπιακός: Ξαφνικά και ο Ονιεκούρου στο Κόπα Άφρικα

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

Ολυμπιακός: Ξαφνικά και ο Ονιεκούρου στο Κόπα Άφρικα

Ολυμπιακός: Ξαφνικά και ο Ονιεκούρου στο Κόπα Άφρικα
Ο Χένρι Ονιεκούρου κλήθηκε εσπευσμένα για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής και ο Ολυμπιακός δεν θα τον έχει διαθέσιμο για αρκετές εβδομάδες. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Μια ακόμη απώλεια προέκυψε στον Ολυμπιακό. Όπως μετέδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, χθες βράδυ κλήθηκε ξαφνικά από την εθνική Νιγηρίας ο Χένρι Ονιεκούρου για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Ο Νιγηριανός εξτρέμ δεν ήταν στις αρχικές κλήσεις, ωστόσο λόγω κάποιων τραυματισμών κλήθηκε εσπευσμένα από τον υπηρεσιακό προπονητή Ογκουστίν Εγκουαβόν, για να καλυφθούν τα κενά που προέκυψαν. Ο Ονιεκούρου ήταν οικογενειακώς στην Κωνσταντινούπολη για διακοπές και μετά την κλήση δεν θα έρθει στην Ελλάδα, αλλά θα ενσωματωθεί απευθείας στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Πλέον ο Ολυμπιακός θα έχει πέντε παίκτες στη διοργάνωση, τους Σισέ, Αγκιμπού Καμαρά, Κούντε, Ροντρίγκες και Ονιεκούρου, κάτι που σημαίνει πως μεγαλώνουν τα προβλήματά του μέσα στο Γενάρη, καθώς περιορίζονται οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς.

Υπενθυμίζεται πως το Κύπελλο Εθνών Αφρικής διεξάγεται 9 Ιανουαρίου με 6 Φεβρουαρίου στο Καμερούν.
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate