Ο Ολυμπιακός, η Πόρτο και η Σπόρτινγκ…

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Ο Ολυμπιακός, η Πόρτο και η Σπόρτινγκ…

Ο Ολυμπιακός, η Πόρτο και η Σπόρτινγκ…
Το στοιχείο που συνδέει τον Ολυμπιακό του Μαρτίνς με τις δύο μεγάλες πορτογαλικές ομάδες - Το κλειστό κλαμπ των «8» στο οποίο ανήκουν οι Ερυθρόλευκοι.Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Την 9η συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι με πρωταγωνιστή τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος έκανε χατ-τρικ, επικράτησαν με 3-0, για την 14η αγωνιστική της Superleague.

Αυτή ήταν η 12η νίκη στο φετινό πρωτάθλημα για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού, με το συγκρότημα του Πέδρο Μαρτίνς να παραμείνει αήττητο, έχοντας 12-2-0. Οι Ερυθρόλευκοι συνεχίζουν την εντυπωσιακή τους πορεία και οδεύουν ολοταχώς για την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος. Το 3ο σερί και συνολικά 47ο στην πλούσια ιστορία τους.

Παράλληλα, οι Πειραιώτες βρίσκονται σε ένα κλειστό κλαμπ, στο οποίο υπάρχουν μόλις 8 ομάδες σε ολόκληρη την Ευρώπη. Πρόκειται για το κλαμπ των αήττητων, όσον αφορά στα εγχώρια πρωταθλήματα. Οι άλλες ομάδες είναι οι Πόρτο και Σπόρτινγκ Λισαβόνας από την Πορτογαλία, η Παρτιζάν από τη Σερβία, η Χαποέλ Μπερ Σεβά από το Ισραήλ, η Χιμπέρνιανς από την Μάλτα, η Λίνκολν από το Γιβραλτάρ και η Ιντερ από την Ανδόρα.

Η ομάδα που έχει δώσει τους περισσότερους αγώνες είναι η Παρτιζάν, η οποία σε 20 ματς έχει ρεκόρ 18-2-0, ενώ η μοναδική ομάδες που έχει μόνο νίκες είναι η Λίνκολν, η οποία έχει πετύχει έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα του Γιβραλτάρ. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι στην παρακάτω λίστα δεν υπάρχει καμία από τα μεγάλα πρωταθλήματα. Οι μισοί σύλλογοι της σχετικής λίστας συμμετέχουν σε πρωταθλήματα των πρώτων 22 ομοσπονδιών της κατάταξης της UEFA και οι υπόλοιποι προέρχονται από πρωταθλήματα που βρίσκονται από τις θέσεις 40 έως 55 της σχετικής βαθμολογίας.

Η κατάταξη με τις 8 αήττητες ομάδες της Ευρώπης:

Πόρτο-Πορτογαλία
Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Πορτογαλία
Παρτίζαν-Σερβία
Ολυμπιακός-Ελλάδα
Χαποέλ Μπερ Σεβά-Ισραήλ
Χιμπέρνιανς-Μάλτα
Λίνκολν Ρεντ Ιμπς-Γιβραλταρ
Ιντερ Κλαμπ-Ανδόρα

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate