Ολυμπιακός: Στατιστικό παίκτη - Όποτε παίζει δεν χάνει η ομάδα

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

Ολυμπιακός: Στατιστικό παίκτη - Όποτε παίζει δεν χάνει η ομάδα

Ολυμπιακός: Στατιστικό παίκτη - Όποτε παίζει δεν χάνει η ομάδα
Ένα στατιστικό πραγματικά που... αλλάζει τα πάντα έγινε γνωστό και αφορά παίκτη των Ερυθρόλευκων, που όποτε βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο οι Πειραιώτες, μέχρι στιγμής, μετράνε μόνο νίκες. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Μπορεί ο έμπειρος εξτρέμ να μην έχει πιάσει ακόμα τα υψηλότερα στάνταρ της απόδοσής του, όμως από τις 17 Οκτωβρίου που έκανε ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό έχει παίξει σε οχτώ παιχνίδια, εφτά για την Super League και ένα για το Κύπελλο και το εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι σε όλα οι Ερυθρόλευκοι κέρδισαν.

Πιο συγκεκριμένα ο Γκάρι Ροντρίγκες ξεκίνησε βασικός στις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη (2-1), στο παιχνίδι με τον Βόλο στο Φάληρο (2-1) και στο εντός έδρας ματς με τον Ιωνικό (1-0), ενώ ως αλλαγή αγωνίστηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-2), στα εντός έδρας με Αρη (1-0) και Λαμία (1-0), αλλά και στο εκτός έδρας με τον Ατρόμητο (0-3). Επαιξε επίσης στο πρόσφατο παιχνίδι του κυπέλλου με τον Λεβαδειακό (2-0).


Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate