Ο Μανωλάς ήρθε και φέρνει μαζί την εντυπωσιακή του Ferrari (pic)

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

Ο Μανωλάς ήρθε και φέρνει μαζί την εντυπωσιακή του Ferrari (pic)

Ο Μανωλάς ήρθε και φέρνει μαζί την εντυπωσιακή του Ferrari (pic)
Ο Κώστας Μανωλάς επιστρέφει στην Ελλάδα για χάρη του Ολυμπιακού και έρχεται με ένα πολυτελέστατο hypercar που... μαγεύει.Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Οι Ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του 31χρονου Έλληνα στόπερ, ο οποίος επέστρεψε στον Πειραιά μετά από 7 χρόνια, προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού στους φίλους των Πειραιωτών.

Ο Μανωλάς ήθελε να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, το έδειχνε με κάθε τρόπο και αποφάσισε να αφήσει τη γειτονική Ιταλία για να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα.

Εκτός, όμως, από το ποδόσφαιρο, ο 31χρονος αμυντικός σε κάθε του ευκαιρία αποδεικνύει ότι είναι λάτρης και της ταχύτητας, με την πολυτελέστατη Ferrari SF90 Stradale που έχει στην κατοχή του, να μην περνάει απαρατήρητη.

Ο Μανωλάς έχει ιδιαίτερη αγάπη στα μοντέλα της ιταλικής εταιρίας, αφού το καλοκαίρι του 2018 κυκλοφορούσε στη Νάξο (από όπου και κατάγεται) με μια 812 Superfast.

Η Ferrari SF90 Stradale πρόκειται για ένα… θηρίο 1.000 ίππων φτάνει τα 100 χιλιόμετρα την ώρα σε μόλις 2,5 δευτερόλεπτα.

Δείτε την εντυπωσιακή Ferrari του Μανωλά:

Ο Μανωλάς ήρθε και φέρνει μαζί την εντυπωσιακή του Ferrari (pic) | to10.gr

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate