Νέο πρόβλημα με Κούντε στον Ολυμπιακό – Παρατηρήσεις από τον Μαρτίνς

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

Νέο πρόβλημα με Κούντε στον Ολυμπιακό – Παρατηρήσεις από τον Μαρτίνς

Νέο πρόβλημα με Κούντε στον Ολυμπιακό – Παρατηρήσεις από τον Μαρτίνς
Ο Πιερ Κούντε χτύπησε ξανά στον αστράγαλο που τον άφησε εκτός για 20 ημέρες και τρέχει να προλάβει τον ΟΦΗ. Ενοχλημένος ο Μαρτίνς με την απόδοση.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Μόλις για ένα ημίχρονο κράτησε η επιστροφή του Πιερ Κούντε στη δράση. Ο Καμερουνέζος μέσος του Ολυμπιακού αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο του αγώνα Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό, λόγω νέου προβλήματος τραυματισμού. Το οποίο είναι άγνωστο ακόμη εάν θα τον κρατήσει εκτός δράσεις για μερικές ημέρες ακόμη.

Ο 26χρονος χαφ, Τραυματίστηκε πάλι στον αστράγαλο, μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα ποδοσφαιριστής της ομάδας της Βοιωτίας. Και το χειρότερο είναι ότι πρόκειται πάλι για τον δεξιό αστράγαλο. Στο ίδιο σημείο που είχε χτυπήσει και στο παιχνίδι με τον Ιωνικό (07/11), με αποτέλεσμα να μείνει εκτός προπονήσεων για σχεδόν 20 ημέρες. Ο ίδιος αποχωρώντας από το γήπεδο του Λεβαδειακού χωλαίνε, ωστόσο σήμερα αναμένεται να φανεί εάν έχει πάθει κάποια νέα ζημιά ή εάν δεν θα έχει πρόβλημα να προλάβει το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Βεβαίως, ξέχωρα από το χτύπημα στον αστράγαλο, ο Κούντε έδειξε ότι δεν έχει ρυθμό στη διάρκεια του αγώνα. Η παρουσία του στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, έδειξε ότι δεν είναι ακόμη σε θέση να διεκδικήσει επί ίσοις όροις θέση στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού, ούτε από τον Μάντι Καμαρά και τον Μπουχαλάκη ούτε βεβαίως από τον Αγκιμπού Καμαρά. Μάλιστα, του έγιναν και αρκετές παρατηρήσεις από τον Πέδρο Μαρτίνς. Καθώς ο Πορτογάλος και ο Ολυμπιακός συνολικά, περιμένουν περισσότερα από έναν παίκτη με τις δικές του δυνατότητες.

Φυσικά κόντρα στον Λεβαδειακό δεν ήταν μόνο ο Κούντε που δεν πήγε καλά. Γενικώς η απόδοση των Ερυθρόλευκων κυμάνθηκε σε πολύ χαμηλά επίπεδα, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Με τον Μαρτίνς να κάνει παρατηρήσεις στο ημίχρονο και να ζητάει από τους παίκτες του να ακολουθήσουν το πλάνο και να παίξουν με τον τρόπο που γνωρίζουν, πιέζοντας ασφυκτικά τους Βοιωτούς. Και επειδή σχεδόν τίποτε από όσα ζήτησε δεν έγιναν στον αγωνιστικό χώρο, στο τέλος δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για την απόδοση.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate