Νέα σενάρια για Μαρτίνς και Αλ Νασρ

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Νέα σενάρια για Μαρτίνς και Αλ Νασρ

Νέα σενάρια για Μαρτίνς και Αλ Νασρ
Δημοσίευμα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μπλέκει τον Πορτογάλο προπονητή του Ολυμπιακού με την Αλ Νασρ.Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Στο στόχαστρο της Αλ Νασρ φέρνει τον Πέδρο Μαρτίνς δημοσίευμα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης (2/12) η ιστοσελίδα «slaati.com», ανέφερε ότι η Αλ Νασρ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Πορτογάλο προπονητή του Ολυμπιακού, με τον οποίο μάλιστα είναι «κοντά σε συμφωνία», σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα.

Η Αλ Νασρ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, μετά την αποχώρηση του Πέδρο Εμάνουελ, ο οποίος έφυγε από την ομάδα μετά από μόλις πέντε αγώνες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «slaati.com», η ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα πριν τον Πέδρο Μαρτίνς, είχε κάνει κρούσεις στον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ και νυν της Παλμέιρας, Αμπέλ Φερέιρα, αλλά και στον Γάλλο, Ρούντι Γκαρσιά. Αμφότεροι, ωστόσο, απάντησαν αρνητικά, με την  Αλ Νασρ να στρέφεται στον Πέδρο Μαρτίνς.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που γράφεται το όνομα του Πορτογάλου προπονητή των Πειραιωτών για αραβικές ομάδες, με τον Πέδρο Μαρτίνς, ωστόσο, να έχει ξεκαθαρίσει πολλές φορές ότι θα έφευγε από τον Ολυμπιακό μόνο για ένα καλύτερο πρωτάθλημα.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate