Η ώρα και το το κανάλι του ντέρμπι της Euroleague Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Η ώρα και το το κανάλι του ντέρμπι της Euroleague Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Η ώρα και το το κανάλι του ντέρμπι της Euroleague Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Ο Παναθηναϊκός παίζει στις 9μμ με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για τη 17η αγωνιστική της Euroleague.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Μιλάμε για το δεύτερο ντέρμπι αιωνίων της σεζόν, καθώς οι δύο ομάδες έπαιξαν στις 22 Νοεμβρίου για τη Basket League, όπου οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν μέσα στο ΣΕΦ (76-81).

Το αποψινό παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 9μμ και θα μεταδοθεί από το Novasports Prime.

Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν 82-85 εντός έδρας από την Μπαρτσελόνα και υποχώρησαν στο 4-12, ενώ την Κυριακή συνέτριψαν 92-67 τον Προμηθέα στο ΟΑΚΑ για τη Basket League.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Δημήτρης Πρίφτης υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, πλην ενός που βρέθηκε θετικός σε κορονοϊό. Όπως συνέβη και με ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας.

Από την άλλη, οι «ερυθρόλευκοι» διέλυσαν τη Βιλερμπάν στο ΣΕΦ (89-54) και βελτίωσαν το ρεκόρ τους στο 11-5 και εδραιώθηκαν στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Να σημειωθεί πως δεν είχαν υποχρεώσεις στην εγχώρια λίγκα, καθώς αναβλήθηκε το εκτός έδρας ματς με τον Άρη. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει μια απουσία, αφού θα απουσιάσει ο Κουίνσι Έισι, ο οποίος ταλαιπωρείται από οξεία αμυγδαλίτιδα.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate