Η μεγάλη ευκαιρία των Λοβέρα και Βρουσάι!

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Η μεγάλη ευκαιρία των Λοβέρα και Βρουσάι!

Η μεγάλη ευκαιρία των Λοβέρα και Βρουσάι!

Μετά την ανακοίνωση της κλήσης και του Ονιεκουρού για το Κόπα Άφρικα, ο Ολυμπιακός θα στερηθεί τις υπηρεσίες δύο εξτρέμ για τον επόμενο μήνα, καθώς Γκάρι Ροντρίγκες και Χένρι Ονιεκουρού θα εκπροσωπούν τις χώρες τους, στο Κόπα Άφρικα του Καμερούν, ενώ μεγάλο κενό αφήνει και η απουσία του Αγκιμπού Καμαρά.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Έτσι, μια μεγάλη ευκαιρία ξετυλίγεται μπροστά στους Βρουσάι και Λοβέρα. Ο 23χρονος διεθνής εξτρέμ του Ολυμπιακού, έχει πάρει φέτος λίγα λεπτά συμμετοχής από τον Πέδρο Μαρτίνς και δεν έχει καταφέρει ούτε να ξεχωρίσει, ούτε όμως ήταν αρνητικός. Τώρα, έχει αρχίσει την σκληρή δουλειά προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος και να μπει ενεργά στο ροτέισον του Ολυμπιακού, εκμεταλλευόμενος την απουσία των Ροντρίγκες και Ονιεκουρού.

Από την άλλη, ο Μάξι Λοβέρα, επέστρεψε στο Ρέντη μετά τον δανεισμό του στην Ρασίνγκ Κλουμπ, με την οποία αγωνίστηκε σε 34 παιχνίδια, μοιράζοντας 5 ασίστ, και θα παλέψει για να κερδίσει μια θέση στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός μπορεί να αγωνιστεί τόσο στη θέση «10» όσο και στα εξτρέμ, έχει μερικά εξαιρετικά χαρακτηριστικά, όπως ντρίμπλα και χειρισμό της μπάλας και θέλει να… παλέψει για να διεκδικήσει μια θέση στον Ολυμπιακό.

Στο χέρι τους είναι να δείξουν ότι αξίζουν να βρίσκονται στον Πρωταθλητή Ελλάδας και να παλέψουν, ώστε να κερδίσουν με το… σπαθί τους μια θέση στο ενεργό ρόστερ της ομάδας για την πολύ απαιτητική συνέχεια.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate