Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στην ήττα από τον Λεβαδειακό

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στην ήττα από τον Λεβαδειακό

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στην ήττα από τον Λεβαδειακό

Ελάχιστα πράγματα έδειξαν οι παίκτες του Ολυμπιακού και δικαίως έχασαν στη Λιβαδειά. Η κριτική των Πειραιωτών στο ματς που έχασαν για πρώτη φορά φέτος στην Ελλάδα. 

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ολυμπιακός με πολλές αλλαγές έκανε κακή εμφάνιση στη Λιβαδειά, αιφνιδιάστηκε στο ξεκίνημα και ηττήθηκε για πρώτη φορά φέτος στην Ελλάδα από τον εξαιρετικό Λεβαδειακό. Η κριτική των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς

ΟΓΚΜΟΥΝΤΟΥΡ ΚΡΙΣΤΙΝΣΟΝ: Όταν ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού δέχεται τρία γκολ (με ένα δοκάρι του αντίπαλου) από ομάδα Β΄Εθνικής δεν μπορεί να ήταν καλός. Εκτός κλίματος και επηρεασμένος από την αποχή ο Ισλανδός.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ: Λίγα πράγματα από τον διεθνή μπακ, μόνο κάποιες καλές σέντρες κατά διαστήματα.

ΤΟΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν άρπαξε την ευκαιρία, είχε αρκετά προβλήματα, αλλά και τραυματισμό προς το τέλος του πρώτου μέρους και αντικαταστάθηκε.

ΡΟΥΜΠΕΝ ΣΕΜΕΔΟ: Στο πρώτο δεκάλεπτο φάνηκε ξεκάθαρα η αποχή του, στη συνέχεια κάπως προσαρμόστηκε ενώ έβαλε και το γκολ. Θέλει ακόμη πολύ χρόνο.

ΖΒΕΤΟΖΑΡ ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν άφαντος. Κάπως ανέβηκε στην επανάληψη. Και στον Σέρβο λείπουν πολλά παιχνίδια.

ΠΙΕΡ ΚΟΥΝΤΕ: Επηρεασμένος από τον τραυματισμό και την αποχή του, φαινόταν μόνο σε κάποια στημένα, ενώ είχε ευθύνη και αυτός στο πρώτο γκολ.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΟΥΡΛΗΣ: Αρκετά τρεξίματα, αλλά δε φτάνει μόνον αυτό. Έπρεπε να δείξει περισσότερα.

ΜΑΡΙΟΣ ΒΡΟΥΣΑΙ: Από τους πιο δραστήριους στο πρώτο μέρος, έπεσε πολύ στην επανάληψη.

ΧΕΝΡΙ ΟΝΙΕΚΟΥΡΟΥ: Είχε διάθεση για καλές προσπάθειες και έκανε μερικές, όμως τα τελειώματά του ήταν άσχημα. Η ενέργειά του στο δεύτερο γκολ πολύ καλή.

ΑΛΓΚΑΣΙΜ ΜΠΑ: Και αυτός δεν έδειξε όσα θα περίμενε ο Μαρτίνς. Φάνηκε «ψαρωμένος», ενώ επηρεάστηκε από κάποιες κλοτσιές. Προερχόταν από τραυματισμό.

ΤΙΚΙΝΙΟ: Ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Παρόλο που είναι βασικός και μπήκε να παίξει στο χωράφι, τα έδωσε όλα. Οι πιο πολλές φάσεις δημιουργήθηκαν από προσπάθειές του. Μέχρι και στην άμυνα βοήθησε.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Προσπάθησε να συμμαζέψει την ομάδα, είχε κάποιες καλές ενέργειες, όχι τίποτα ιδιαίτερο.

ΡΟΝΙ ΛΟΠΕΣ: Έκανε διαφορά στην επανάληψη, βοήθησε με τη σπιρτάδα του, έβαλε και γκολ, αλλά και αυτός μπορούσε περισσότερα. Ειδικά σε κάποιες φάσεις που έχασε εύκολα την μπάλα.

ΦΩΤΗΣ ΚΙΤΣΟΣ: Έπαιξε σε θέση που δεν είναι η κανονική του και έκανε ό,τι καλύτερο γινόταν, δίχως να εντυπωσιάσει.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ: Στα τελευταία λεπτά πήρε τη θέση του Βρουσάι και βρέθηκε δύο φορές σε τελική προσπάθεια. Ίσως θα μπορούσε να παίξει περισσότερο.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate